Kition: Η Κυβέρνηση να μην παρεκκλίνει από υποχρεώσεις έναντι εργαζομένων

 


Kition: Η Κυβέρνηση να μην παρεκκλίνει από υποχρεώσεις έναντι εργαζομένων

Την ελπίδα ότι η Κυβέρνηση δεν θα παρεκκλίνει από τις υποχρεώσεις της έναντι των εργαζομένων στο λιμάνι Λάρνακας, αφού ο τερματισμός της σύμβασης προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε αυτούς, εκφράζει η εταιρεία Kition Ocean Holdings (Kition).

Σε γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται πως «όταν η Κυβέρνηση τερμάτισε τη συμφωνία στις 27 Μαΐου, διέταξε την Kition να εκκενώσει αμέσως τις εγκαταστάσεις, ώστε η Κυβέρνηση “να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα επί του Έργου”.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τη βόρεια Γάζα μετά την εντολή των ισραηλινών δυνάμεων για εκκένωση προς τον νότο. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
14
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Θεοκλής, Θεοκλέας, Θεόκλεια, Σταύρος, Σταυριανός, Σταυρούλα, Σταυριανή, Σταυρία

1812
Οι πρώτοι Γάλλοι στρατιώτες του Ναπολέοντα εισέρχονται στη Μόσχα.
1829
Υπογράφεται η Συνθήκη της Ανδριανούπολης ανάμεσα στην Ρωσική και την Οθωμανική Αυτοκρατορία
1960
Ιδρύεται ο Οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγών Κρατών (ΟΠΕΚ),από το: Ιράκ, Ιράν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία και τη Βενεζουέλα .
2003
Οι Σουηδοί απορρίπτουν με δημοψήφισμα την ένταξή τους στο μηχανισμό του ευρώ και συνεπώς την εισαγωγή του νέου νομίσματος στη χώρα τους.