Τα ΜΕΤRO στηρίζουν ενεργά τον αθλητισμό

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου στη Λεμεσό,  το 4ο Cyprus Road Races Grand Prix που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου. Η συγκεκριμένη διοργάνωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο των «Λεμεσίων», και όλοι οι αγώνες δρόμου πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του παλαιού αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου.

Εκατοντάδες δρομείς έδωσαν δυναμικό το παρών τους, τρέχοντας κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της πόλης. Η διοργάνωση συμπεριλάμβανε 3 διαδρομές: 10km Ανδρών-Γυναικών, 5km Ανδρών-Γυναικών και 5km Εταιρικός Αγώνας και μια διαδρομή 1km ειδικά για παιδιά μέχρι 15 ετών.

Πιστό στην διαχρονική δέσμευσή του να στηρίζει τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, το METRO χορηγεί τo “METRO Κids Race”, όπως ονομάζεται η διαδρομή, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να αθληθούν παρέα με τους γονείς και φίλους τους!

Σε ομιλία της, η Marketing Manager των υπεραγορών ΜΕΤRO Μελίνα Σκορδέλλη υπογράμμισε τον ρόλο της ΚΟΕΑΣ στη διάδοση των αξιών της άθλησης, της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς ανταγωνισμού, της πειθαρχίας και της ομαδικότητας, προσθέτοντας ότι τα ΜΕΤRO θα συνεχίσουν να στηρίζουν το έργο της.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του Cyprus Road Races Grand Prix  εδώ https://koeas.org.cy/anakoinwseis/epityxes-kai-to-4o-cyprus-road-races-grand-prix-sti-lemeso/

Οι αγώνες της ΚΟΕΑΣ Cyprus Road Races Grand Prix μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί σχεδόν σε όλη την Κύπρο. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου στην Πάφο, μπροστά από το λιμανάκι της πόλης.



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Λωρίδα της Γάζας: Ένας άνδρας κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο, καθώς Παλαιστίνιοι αναζητούν θύματα από τη νυχτερινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε σπίτι στο προσφυγικό στρατόπεδο αλ-Σάτι. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας «Αδερφότητα της Μοραβίας», εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον, τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
17
Ιουλίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Διεθνούς Δικαιοσύνης

Γιορτάζουν : Μαρίνα, Μαρίνος, Αλίκη

180
Δώδεκα άνθρωποι εκτελούνται στη Βόρεια Αφρική λόγω της χριστιανικής τους πίστης. Πρόκειται για την παλαιότερη καταγραφή Χριστιανισμού σ εκείνη την περιοχή.
1751
Ίδρυση της «Αρχαίας Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας», ή αλλιώς ονομαζόμενης «Μεγάλης Στοάς των Ελευθέρων και Αποδεκτών Τεκτόνων της Αγγλίας».
1815
Ο Μέγας Ναπολέων παραδίνεται στις βρετανικές δυνάμεις στο Ροσφόρ.
1912
Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές αρχές και ανακηρύσσουν την "Ικαριακήν Πολιτείαν".
1913
Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελ. Βενιζέλος.
1945
Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για να επιστρέψει στην Ελλάδα.
1953
Πόλεμος της Κορέας: Το Τάγμα ΕΚΣΕ στην Κορέα αποκρούει ισχυρή κινεζική επίθεση στο Β.Δ. τμήμα της Ζουγκάμ - Νι.