elit™ vodka: Η πολυβραβευμένη Vodka


ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η elit™ vodka παρασκευάζεται στη Λετονία από το 2003 με χρήση αποκλειστικής τεχνολογίας αιχμής διήθησης εν ψυχρώ στους μείον 18 βαθμούς Κελσίου, εμπνευσμένης από αρχέγονες παραδόσεις. Σταθερά στην κορυφή, μεταξύ των πρωτοπόρων παγκοσμίως, χάρις στην εξαιρετική ποιότητα και την απίστευτα απαλή και ισορροπημένη γεύση που αφήνει στο στόμα, η elit™ vodka δεν παύει να επαναπροσδιορίζει τα όρια στην κατηγορία της και να σαρώνει τα βραβεία.

ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Συγκεκριμένα, η elit™ vodka διακρίθηκε ως '2022 Best Unflavored Vodka' από το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών/BΤΙ® του Σικάγο. Με 12 platinum βραβεία και 97 βαθμούς, συγκεντρώνοντας κάθε φορά την υψηλότερη συνολική βαθμολογία επί 12 συναπτά έτη, η elit™ vodka έχει αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία αλκοολούχα ποτά στον κόσμο.

Στη Λετονία όπου παρασκευάζεται, επικεφαλής master blender και δεξιοτέχνες ειδικοί της απόσταξης συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής, δημητριακά αποκλειστικής προέλευσης και το καθαρότερο αρτεσιανό νερό της χώρας.

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΙΑΛΗ

Η elit™ vodka λάμπει μέσα στη μίνιμαλ, κομψά σχεδιασμένη φιάλη της από γυαλί κορυφαίας ποιότητας που προσφέρει απίστευτη διαύγεια προστατεύοντας και, παράλληλα, διατηρώντας το περιεχόμενο αναλλοίωτο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για παρασκευές πολυτελών cocktails και martini, ενώ την απολαμβάνει κανείς ευχάριστα τόσο σκέτη όσο και με πάγο.

Ο επίσημος διανομέας του elit™ vodka στην Κύπρο είναι η Laiko Cosmos Trading. Αναζητήστε τα προϊόντα σε ενημερωμένες κάβες και μπαρ σε όλη την Κύπρο.

Σχετικά με το Stoli Group®

Το Stoli® Group ιδρύθηκε το 2013 και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή, το management και τη διανομή του διεθνούς portfolio SPI.

Κυρίως γνωστό για το brand Stolichnaya® Vodka, το Stoli® Group διεύρυνε το portfolio του τα τελευταία χρόνια προκειμένου να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ζήτηση για premium on-premise και πιο εξεζητημένα ποτά.

Τα κύρια brands του είναι: Stoli® Vodka, Elit™ Vodka, Bayou® Rum, Kentucky Owl®, Villa One™, Gator Bite™ Rum Liquers, Cenote™ Tequila, και Se Busca™ Mezcal. 

Με παρουσία σε πάνω από 176 αγορές, το Stoli® Group λειτουργεί με μια αφοσιωμένη ομάδα 200 διανομέων σε όλο τον κόσμο. Με έδρα το Λουξεμβούργο, το Stoli® Group διαθέτει εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αργεντινή και τις ΗΠΑ, κάποιες από τις οποίες χρονολογούνται από τον περασμένο αιώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο stoli-group.com.

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Kasara, Ινδία: Μια γυναίκα προσπαθεί να αντλήσει νερό από ένα ξηραμένο πηγάδι. Francis Mascarenhas/Reuters

Ήξερες ότι...

Η χειραψία παλιά γινόταν για να δείχνει κανείς πως είναι άοπλος!

Σήμερα


Κυριακή
12
Μαΐου
2024
Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, Διεθνής Ημέρα Αδελφών Νοσοκόμων

Γιορτάζουν : Επιφάνειος, Επιφάνιος, Επιφανία, Θεόδωρος, Θοδωρής, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα, Θωμάς, Θωμαή

1551
Ίδρυση του Εθνικού Πανεπιστημίου του Σαν Μάρκος στη Λίμα του Περού - το παλαιότερο πανεπιστήμιο της αμερικανικής ηπείρου.
1941
Παρουσίαση της Z3, πρώτης προγραμματίσιμης αυτόματης μηχανής από τον Konrad Zuse στο Βερολίνο.
1942
Αποστολή 1500 εβραίων στους θαλάμους αεριών του Άουσβιτς.
1965
Πτώση του σοβιετικού διαστημικού σκάφους Λουνα 5 στη Σελήνη.
1967
Πρώτη τετραφωνική συναυλία όλων των εποχών από τους Πινκ Φλόυντ στο Λονδίνο.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy