To premium ρούμι Bayou® αποσπά ποικίλα βραβεία


Με απαράμιλλη προσήλωση στην ποιότητα και τη δεξιοτεχνία, το Bayou® Rum τιμήθηκε με πολυάριθμα βραβεία και μετάλλια.

 

Μεταξύ των διακρίσεων έλαβε Χρυσό Μετάλλιο από το The Fifty Best,  Πλατινένιο και Διπλά Πλατινένιο βραβείο στα ASCOT Awards, Χρυσό Μετάλλιο από το Global Rum Masters Competitions, πολλαπλά χρυσά μετάλλια από το διάσημο San Francisco World Spirits Competition και το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών/BΤΙ® του Σικάγο. Συγκεκριμένα, το Bayou® Spiced έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία (90 βαθμοί) μεταξύ όλων των Spiced rums από το BΤΙ®.

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερη τιμή που το Αποστακτήριο Bayou® Rum αναγνωρίστηκε ως το ‘Αποστακτήριο της Χρονιάς της Λουιζιάνα’, μαζί με την κατάκτηση ενός ακόμα Χρυσού Μετάλλου  από το κορυφαίο New York International Spirits Competition.

Αυτά τα επιτεύγματα δεν αναδεικνύουν μόνο τη δέσμευσή για ένα premium, χειροποίητο ρούμι κορυφαίας ποιότητας αλλά παράλληλα επισημαίνουν με υπερηφάνεια την καταγωγή του, το Λακασσίν της Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

Εκεί το Bayou® Rum παρασκευάζεται με 100% φυσικό, ντόπιο, ακατέργαστο ζαχαροκάλαμο, το οποίο καλλιεργείται στα πλούσια προσχωσιγενή εδάφη του φημισμένου Δέλτα του Μισσισσιπί.

Στο Αποστακτήριο Bayou® Rum, θα συνεχίσουμε να παράγουμε premium ρούμι με πάθος, ακρίβεια, και περισσή φροντίδα.

Bayou® Rum – Original American Spirit

Ο επίσημος διανομέας του Bayou® Rum στην Κύπρο είναι η Laiko Cosmos Trading. Αναζητήστε τα προϊόντα σε ενημερωμένες κάβες και μπαρ σε όλη την Κύπρο.

BAYOU_AWARDS_LINKEDIN_26026.jpg

 

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ράφα, Λωρίδα της Γάζας: Εθελοντές του World Central Kitchen μαγειρεύουν φαγητό για τους εκτοπισμένους Παλαιστίνιους. AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι «βιβλικοί» ξηροί καρποί.

Σήμερα


Πέμπτη
9
Μαΐου
2024

Γιορτάζουν : Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

1936
Μετά τη μεγάλη απεργία των καπνεργατών στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικές δυνάμεις και ο στρατός αναλαμβάνουν μια επιχείρηση καταστολής που οδηγεί σε λουτρό αίματος. 10 νεκροί έπεσαν εκείνο το απόγευμα. Το βράδυ ο λαός είναι η μόνη εξουσία στην πόλη (σύμφωνα με μαρτυρίες ιστορικών) και ο μεγάλος ποιητής Γιάννης Ρίτσος γράφει ένα από τα καλύτερα ποιήματά του, τον «Επιτάφιο».
1945
Πρώτη μέρα ειρήνης μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, η 9η Μάη ανακηρύσσεται ως ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης.
1994
Ο Νέλσον Μαντέλα ανακηρύσσεται ως ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής.
1998
Η Ισραηλινή τρανσέξουαλ Ντάνα Ιντερνάσιοναλ κερδίζει το πρώτο βραβείο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy