Super User Η UBS συμφώνησε να αγοράσει την Credit Suisse για πάνω από 2 δισ. δολάρια Η UBS συμφώνησε να αγοράσει την Credit Suisse για πάνω από 2 δισ. δολάρια. Την είδηση μετέδωσαν οι Financial Times. Περισσότερα σε λίγο Διαβάστε Περισσότερα... Previous Article Ιράκ 2003-2023: Το κόστος της εισβολής των ΗΠΑ σε αίμα και δολάρια Next Article Credit Suisse: Απορρίπτει την προσφορά εξαγοράς της από την UBS Τέλος εποχής για τον Χρίστο Ορφανίδη από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ στη Λάρνακα Editors' choice Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις από τους πέντε Ε/κ-Παρασκευή η απόφαση για τους άλλους δύο reporter.com.cy (Κύπρος) Αδικία οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών με σοβαρά προβλήματα υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές – Σύντομα νομοσχέδιο dialogos.com.cy (Κύπρος) Αντίστροφη μέτρηση για Takata: Προς ακινητοποίηση 33,000 οχήματα στην Κύπρο Business News Ξάφρισε 130.000 ευρώ δίνοντας υποσχέσεις ότι θα πουλήσει ακίνητά τους στα κατεχόμενα alphanews.live (Κύπρος) Βρέφος στη Λεμεσό με εγκεφαλική αιμορραγία. Συνελήφθησαν οι γονείς, ενδείξεις για βίαιο τράνταγμα cyprustimes.com (Κύπρος)
Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις από τους πέντε Ε/κ-Παρασκευή η απόφαση για τους άλλους δύο reporter.com.cy (Κύπρος)
Αδικία οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών με σοβαρά προβλήματα υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές – Σύντομα νομοσχέδιο dialogos.com.cy (Κύπρος)
Ξάφρισε 130.000 ευρώ δίνοντας υποσχέσεις ότι θα πουλήσει ακίνητά τους στα κατεχόμενα alphanews.live (Κύπρος)
Βρέφος στη Λεμεσό με εγκεφαλική αιμορραγία. Συνελήφθησαν οι γονείς, ενδείξεις για βίαιο τράνταγμα cyprustimes.com (Κύπρος)