TULIP: Νέα εμφάνιση, ίδια υπέροχη γεύση!

 


Από το 1887, η Danish Crown Foods, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας κρέατος στην Ευρώπη, παράγει τα κορυφαία προϊόντα με την γνωστή σε όλους επωνυμία  TULIP, όπου πωλούνται σε περισσότερες από 120 χώρες ανά το παγκόσμιο. Τα  προϊόντα TULIP κατασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά, ακολουθώντας τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.  

Η Danish Crown Foods, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας, πρωτοπορεί τόσο με νέα προϊόντα όσο και με τη συνεχή βελτίωση των υφιστάμενων, με γνώμονα την παραγωγή ελκυστικών προϊόντων όπου μπορούν να αποτελούν μέρος των γευμάτων σε όλο τον κόσμο.   

Σήμερα, τα αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους προϊόντα TULIP μας συστήνονται ξανά με NEA ανανεωμένη εμφάνιση και λογότυπο, κρατώντας σταθερά ψηλά την ποιότητα και την υπέροχη γεύση που τα ανέβασαν για χρόνια τώρα, στην πρώτη θέση των προτιμήσεων σας.

Τα προιόντα TULIP είναι πολύ περισσότερο από κονσέρβες κρέατος. Αποτελούν μία πρακτική και εύγεστη καθημερινή πρόταση στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού. Είναι ένα γευστικό σνακ για όλες τις ώρες. Στο κυνήγι, στη δουλειά, στην εκδρομή, σάντουιτς για τα παιδιά στο σχολείο ή και στο σπίτι. Μπορείτε ακόμα να τα απολαύσετε με διάφορους τρόπους και είδη μαγειρέματος αφού καταναλώνονται ωμά, τηγανιτά ή και στη σχάρα. Κάντε τις αγαπημένες σας πίτσες ακόμα πιο εύγεστες, προσθέστε τα στις σαλάτες σας ή βάλτε τα σαν γέμιση στις λαχταριστές τορτίγιες σας.

Τα προϊόντα TULIP διατίθενται στην κυπριακή αγορά σε 4 βασικές επιλογές - Χοιρινό Λάντσιον, Κοτόπουλο Λάντσιον, Τσοπ Χαμ και Πατέ Συκωτιού.

Εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd και μπορείτε να τα βρείτε σε όλες τις Υπεραγορές και σημεία λιανικής πώλησης.



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Ψηφιακή οθόνη δείχνει θερμοκρασία 47°C καθώς η νότια ισπανική πόλη συνεχίζει να υποφέρει από το κύμα ακραίου καύσωνα. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με... αλφαβητική σειρά!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
18
Ιουλίου
2025
Διεθνής Ημέρα Νέλσον Μαντέλα

Γιορτάζουν : Αιμιλιανός, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία, Αιμίλιος

1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαλή Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
1918
Παρουσιάζεται στην Αθήνα με σημαντική επιτυχία η οπερέτα Βαφτιστικός του Θεόφραστου Σακελλαρίδη
1996
Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στα άνοιχτα του Ατλαντικού Ωκεανού όταν ένα αεροπλάνο τύπου 747-200 της TWA εξερράγη 15 λεπτά μετά την απογείωση του με προορισμό το Παρίσι. Νεκροί και οι 228 επιβαίνοντες.