Ανοδικό σερί στις πωλήσεις ακινήτων, προτελευταία η Λευκωσία

 


Την κερδοφόρα της πορεία συνεχίζει εντός του 2023 η κυπριακή κτηματαγορά, ωθούμενη από την ανοδική πορεία της προηγούμενης χρονιάς.

Με βάση τα στοιχεία του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, οι πωλήσεις ακίνητων που καταγράφηκαν παγκύπρια τον φετινό Φεβρουάριο ανήλθαν στις 1.131 σε σύγκριση με 1.052 τον περσινό Φεβρουάριο, σημειώνοντας άνοδο 8%.

Όσον αφορά τη διμηνία Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2023, καταγράφηκαν 2.222 πωλήσεις σε σχέση με 1.907 την αντίστοιχη περσινή περίοδο, παρουσιάζοντας

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ντόρσετ, Αγγλία: Ο «Γίγαντας των Συνεπειών», ένα κοινοτικό έργο τέχνης, αποκαλύπτεται δίπλα στον Γίγαντα του Σερν. David Levene/The Guardian

Ήξερες ότι...

Ο σερ Μάιλς Πάτριτζ έπαιξε με τον Ερρίκο Η’ στα ζάρια τις καμπάνες της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Τελικά, κέρδισε ο πρώτος και πήρε το βραβείο του.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
10
Σεπτεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας

Γιορτάζουν : Εραστός, Εράστη, Κλημεντίνη, Κλήμης, Μηνοδώρα, Μητροδώρα, Πουλχερία, Πουλχερίνα

1925
Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.