Η Wargaming ενισχύει το επιμορφωτικό της πρόγραμμα εντός του 2023


Το εκπαιδευτικό τμήμα της εταιρείας, Wargaming Forge Cyprus,ξεκινά δυναμικά το νέο έτος με δύο νέα προγράμματα

23 Ιανουαρίου, 2023 —Μετά την επιτυχία που σημείωσαν τα εκπαιδευτικά προγράμματά της την περασμένη χρονιά, η Wargaming Forge είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των πρώτων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τη χρονιά, στα οποία θα συμμετάσχουν τα γραφεία της Wargaming σε Κύπρο, Λιθουανία, Σερβία και Τσεχία. Με κύρια αποστολή να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους του μέλλοντος της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών, τα πρώτα προγράμματα της Wargaming Forge για το 2023, θα επικεντρωθούν σε δύο διαφορετικές ειδικότητες: Software Engineering και Game LiveOps. Και τα δύο προγράμματα θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν την καριέρα των ονείρων τους στον τομέα ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών. Οι αιτήσεις έχουν ήδη ανοίξει, επομένως, μην χάνετε χρόνο και κάντε την εγγραφή  σας σήμερα!  

«Το 2022 ήταν μια σημαντική χρονιά για εμάς, καθώς εγκαινιάσαμε νέα προγράμματα, ενώ μερίδα των εκπαιδευομένων που συμμετείχαν σε αυτά, είτε έχουν ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό της Wargaming ή εργάζονται στην εταιρεία μας στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης, με προοπτική μόνιμης απασχόλησης», ανέφερε η Anna Ivanova, Υπεύθυνη του Προγράμματος Wargaming Forge. «Στόχος μας για το 2023 είναι να κτίσουμε πάνω σε αυτή την επιτυχία, και τα δύο αυτά προγράμματα είναι μόνο η αρχή!»

image_2.jpg

Και τα δύο προγράμματα θα έχουν διαφορετική διάρκεια. Συγκεκριμένα, το Game LiveOps θα διαρκέσει 2 μήνες, ενώ το πρόγραμμα Software Engineering θα έχει διάρκεια 3 μηνών. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα Game LiveOps είναι ανοιχτό για όλους, ακόμα και για άτομα με λίγη ή καθόλου εμπειρία, ενώ το Software Engineering είναι ανοιχτό για άτομα που έχουν έστω και κάποιες βασικές γνώσεις στις γλώσσες προγραμματισμού, καθώς επίσης και γενικότερες γνώσεις και δεξιότητες στον συγκεκριμένο τομέα.

«Το πρόγραμμα της WG Forge με βοήθησε να ξεκινήσω τη σταδιοδρομία μου ως προγραμματιστής”, ανέφερε ο Παύλος Γεωργακούδης, Junior Software Engineer στο γραφείο της Wargaming στη Λευκωσία. «Με σύστησε στη βιομηχανία του gaming, ενώ την ίδια ώρα μου πρόσφερε ανεκτίμητες εμπειρίες και δεξιότητες που θα μου ήταν χρήσιμες όπου και εάν κατέληγα να εργάζομαι. Και όπως θα ανέμενε κανείς, η ανάπτυξη παιχνιδιών είναι μια πολύ ευχάριστη ενασχόληση!».

Τα προγράμματα της Wargaming Forge διδάσκουν επαγγελματίες του χώρου, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν από κορυφαίους ειδικούς του τομέα. Οι συμμετέχοντες που θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, θα λαμβάνουν σχετικό δίπλωμα, ενώ η εταιρεία θα προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε όσους καταφέρουν να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Αν είσαι έτοιμος/η να μετατρέψεις το πάθος σου σε καριέρα, μπορείς να βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και την Wargaming Forge εδώ: Homepage - Wargaming Forge

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Η άνοδος των τιμών δυστυχώς επιβαρύνει τους πάντες. Γι αυτό και η κραυγή αγωνίας έξω από το καταφύγιο των ζώων στην περιοχή της Γκίζα της Αιγύπτου, καθώς οι εθελοντές του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα κόστη των τροφών και των φαρμάκων λόγω της αύξησης των τιμών αλλά και των περιορισμό των δωρεών, καθώς οι άνθρωποι δύσκολα αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα πια για να περισσέψουν για τα ζώα. REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Ήξερες ότι...

Θύμα της μεγαλύτερης επίθεσης λόξιγκα στην ιστορία υπήρξε ο Τάρλι Όσμπορν. Δέχτηκε συνολικά 435.000.098 «χτυπήματα» ως τις 13 Ιουνίου 1922 και πέθανε 11 μήνες αργότερα.

Σήμερα


Τρίτη
31
Ιανουαρίου
2023

Γιορτάζουν : Ευδοξία, Ευδοξούλα, Δόξα, Δοξούλα, Κύρος, Κύρης

1747
Ανοίγει η πρώτη κλινική για αφροδίσια νοσήματα σε νοσοκομείο του Λονδίνου.
1906
Σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός, που έχει καταγραφεί με τεχνικά μέσα. Έχει μέγεθος 8,6 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και επίκεντρο στην Κολομβία.
1949
Στις ΗΠΑ, κάνει πρεμιέρα η πρώτη πρωινή σαπουνόπερα, διάρκειας μόλις 15 λεπτών.
1971
Ξεκινά η διαστημική αποστολή Απόλλο 14.
1993
Την επιβολή κυρώσεων στη Λιβύη ζητά, από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο αμερικανός πρόεδρος, Τζωρτζ Μπους

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy