Διήμερη εκδήλωση από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδόμων Κύπρου


Διοργάνωση Διήμερης Εκδήλωσης από την Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. στα πλαίσια του προγράμματος Su.So.D.Co.( SUPPORT OF SOCIAL DIALOGUE FOR AN EFFECTIVE FUTURE CONSTRUCTION)

 

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδόμων Κύπρου διοργανώνει διήμερη εκδήλωση για τις εργοδοτικές οργανώσεις και τις συντεχνίες των εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Su.So.D.Co. (Support of the Social Dialogue for future Construction).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2021 διαδικτυακά με τη συμμετοχή όλων των εταίρων από τις έξι χώρες της Κεντρικής, Νοτιοανατολικής και Νότιας Ευρώπης. Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τις εργοδοτικές οργανώσεις και τη δεύτερη εργαστήριο για τις εργοδοτικές οργανώσεις και τις συντεχνίες των εργαζομένων.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Αντιπρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Ο.Κ., Γιάννος Μαρκίδης και θα γίνουν σχετικές ομιλίες από τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τους Γενικούς Γραμματείς του Κλάδου Οικοδόμων των Συντεχνιών ΣΕΚ και ΔΕΟΚ. Η βασική θεματολογία βασίστηκε σε αποτελέσματα σχετικής έρευνας σε θέματα Κοινωνικού Διαλόγου σε τομεακό, εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά,  ενώ οι προηγούμενες τρεις διοργανώθηκαν από τους εταίρους του προγράμματος. Στόχος των εκδηλώσεων είναι να αποκτήσουν οι κοινωνικοί εταίροι από την Κεντρική, Ανατολική και Νότια Ευρώπη, πολύτιμες και σημαντικές ικανότητες για αποτελεσματικές και αποδοτικές εργασιακές σχέσεις.

Κύριος σκοπός του Προγράμματος Su.So.D.Co. είναι η απόκτηση της ικανότητας των κοινωνικών εταίρων από την Κεντρική, Ανατολική και Νότια Ευρώπη, να συμμετέχουν ενεργά στον κοινωνικό διάλογο, σε τομεακό και σε εθνικό επίπεδο, ώστε να συμμετέχουν και να συμβάλλουν αποφασιστικά στον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Διάλογο.

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.) συμμετέχει στο πρόγραμμα Su.So.D.Co. ως κοινωνικός εταίρος μαζί με συναφείς Ομοσπονδίες από τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία και τη Σλοβενία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο Su.So.D.Co.:  https://susodco.eu

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Το μοντέλο Sun, μια γλυκύτατη Scottish Fold, ποζάρει με τα ρούχα της εταιρίας «Sweet Mommy». Ρούχα για γάτες και σκύλους φτιάχνει η εταιρία με έδρα το Τόκιο, εξοπλισμένα με ατομικό κλιματιστικό που λειτουργεί με μπαταρία για να αντέχουν το όλο και θερμότερο κλίμα μας. REUTERS/Issei Kato

Ήξερες ότι...

Οι ιθαγενείς της Νοτιοδυτικής Αμερικής (Κολοράντο), ήταν κανίβαλοι!

Σήμερα


Τρίτη
9
Αυγούστου
2022
Παγκόσμια Ημέρα Ιθαγενών

Γιορτάζουν : Κανένας

480 π.Χ
Γίνεται η Μάχη των Θερμοπυλών. 300 Σπαρτιάτες και 700 Θεσπιείς υπό τον Λεωνίδα αντιμετωπίζουν υπέρτερες περσικές δυνάμεις και πίπτουν επί του πεδίου της μάχης.
1945
Αμερικανικό βομβαρδιστικό προβαίνει στη ρίψη της δεύτερης ατομικής βόμβας, που έφερε το όνομα Fat Man (χοντρός) στη πόλη Ναγκασάκι της Ιαπωνίας. Η βόμβα ισοπέδωσε την πόλη, σκοτώθηκαν 70.000-90.000 άτομα και τραυματίστηκαν 80.000.
1950
Πόλεμος της Κορέας: Στη Νότιο Κορέα αρχίζει η ισχυρή αντεπίθεση του στρατού των Ηνωμένων Εθνών.
1954
Υπογράφεται 20ετές Σύμφωνο στρατιωτικής βοήθειας και πολιτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας και Γιουγκοσλαβίας.
1974
Ο Ρίτσαρντ Νίξον παραιτείται από Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μετά το σκάνδαλο Γουότεργκεητ.
1979
Καταργείται στην Ελλάδα το ιατρικό προγαμιαίο πιστοποιητικό.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy