fbpx

Phaedrus Living: Δυναμικό μπάσιμο στην ελληνική αγορά


Η εταιρεία μίσθωσης ακινήτων έχει θέσει σημαντικούς στόχους ανάπτυξης στην Ελλάδα και όχι μόνο

 

Δυναμικό μπάσιμο στην ελληνική αγορά πραγματοποιεί η εταιρεία βραχυχρόνιων, και όχι μόνο, μισθώσεων ακινήτων, Phaedrus Living, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του boutique ξενοδοχείου Kriel Suites by Phaedrus Living στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο αποτελείται από εξυπηρετούμενα οικιστικά διαμερίσματα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες διαμονής για επιχειρηματίες, ιδιώτες και οικογένειες.

Η Phaedrus Living δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στον τομέα των μισθώσεων ακινήτων όπου καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην κυπριακή αγορά τα τελευταία χρόνια και πλέον επεκτείνει δυναμικά το αποτύπωμά της και στην ελληνική αγορά στοχεύοντας στην αύξηση του αριθμού των υπό διαχείριση ακινήτων στα 100 μέχρι το τέλος του έτους.

«Η τάση για διαμονή σε εξυπηρετούμενα διαμερίσματα ήταν ιδιαίτερα έντονη τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού την ενίσχυσε ακόμα περισσότερο αφού όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες προτιμούν λιγότερο πολυσύχναστους χώρους διαμονής και περισσότερη ιδιωτικότητα», εξηγεί η γενική διευθύντρια της Phaedrus, Νικολέτα Τζαμαντζά. Η εταιρεία προσφέρει μία πληθώρα, προσεκτικά επιλεγμένων, πολυτελών οικιστικών ακινήτων για διαμονή, τα οποία προηγουμένως ανακαινίζει και διαμορφώνει με βάση τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας ώστε να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των πελατών της. Στρατηγικός στόχος της Phaedrus είναι η αύξηση των ακινήτων που διαχειρίζεται σε τέτοιο βαθμό και αριθμό ώστε να μπορεί να καλύψει στο μέγιστο τις ανάγκες διαμονής τόσο σε προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές αλλά και από πλευράς ανέσεων.

Kriel_by_Phaedrus_Living_3.jpg

Η καλύτερη επιλογή για ιδιοκτήτες ακινήτων

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν των ακινήτων σε Κύπρο και Αθήνα, η εταιρεία διαχειρίζεται ακίνητα σε Λονδίνο και Ιταλία. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες μας εμπιστεύονται τα ακίνητά τους για να τα διαχειριστούμε, κι εμείς με τη σειρά μας φροντίζουμε να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις σε ένα ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι», σημειώνει η Ν. Τζαμαντζά. Η εταιρεία επιδιώκει να συνεργάζεται με όσο το δυνατόν περισσότερους ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι έχουν πολλά να κερδίσουν: απαλλάσσονται από το άγχος της διαχείρισης και συντήρησης, διασφαλίζεται η ποιότητα των ενοίκων, απολαμβάνουν μέγιστη οικονομική απόδοση αλλά και αύξηση της αξίας του ακινήτου τους. Παράλληλα, η Phaedrus εγγυάται και την κάλυψη τυχόν ζημιών που θα γίνουν από ενοίκους καθώς στόχος της εταιρείας είναι τα ακίνητα να βρίσκονται σε άψογη κατάσταση ανά πάσα στιγμή.  

Διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων

«Καθώς η Phaedrus μεγαλώνει, πλέον ιδιαίτερη έμφαση δίδεται και σε συνεργασίες με ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων για διαχείριση ή ενοικίαση τους ώστε να μετατραπούν σε περιουσιακά στοιχεία που θα προσφέρουν σταθερό εισόδημα στους ιδιοκτήτες τους», σημειώνει η γενική διευθύντρια της Phaedrus. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Phaedrus είναι ότι μπορεί να προσφέρει αποδοτικές οικονομικές λύσεις είτε σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, είτε σε εμπλεκόμενους επενδυτές, είτε σε τραπεζικά ιδρύματα ή σε δανειστές των ξενοδοχείων. «Αξιοποιώντας την ισχυρή θέση του ομίλου αλλά και τις μακροχρόνιες σχέσεις μας με θεσμικούς επενδυτές, έχουμε τη δυνατότητα να εξεύρουμε το απαιτούμενο κεφάλαιο για την ανακαίνιση των συγκεκριμένων μονάδων ανάλογα με τις προοπτικές και τις ανάγκες που υπάρχουν».

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Είναι λέει η σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση. Το κορεάτικο «παιχνίδι του καλαμαριού» έχει πια εκατομμύρια οπαδούς και φυσικά οι επιρροές του έχουν κατακλύσει την ζωή μας. Οπως τα ζαχαρωτά της φωτογραφίας με την ονομασία «dalgona» ή «ppopgi» που αποτελούσαν ένα από τα παιχνίδια της σειράς και φτιάχνονται από ζάχαρη και σόδα με ένα απλό σχέδιο πάνω τους και ξεπουλούν στην Κίνα. EPA/YONHAP

Ήξερες ότι...

Το 1740 μία αγελάδα κρίθηκε ένοχη για μαγεία στη Γαλλία και εκτελέστηκε.

Σήμερα


Σάββατο
16
Οκτωβρίου
2021
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης

Παγκόσμια Ημέρα Άρτου

Γιορτάζουν : Κανένας

1906
Η Βρετανική Νέα Γουινέα γίνεται τμήμα της Αυστραλίας.
1912
Πραγματοποιείται ο πρώτος αεροπορικός βομβαρδισμός στην ιστορία, από τους Βουλγάρους πιλότους Ραντούλ Μίλκοφ και Πρόνταν Τοπρακτσίεφ.
1923
Ιδρύεται από το Ουόλτ Ντίσνεϊ η κινηματογραφική εταιρία Disney.
1931
Η Ισπανία νομιμοποιεί το διαζύγιο.
1945
Ιδρύεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων (από τον ΟΗΕ).
1949
Τελειώνει ο Εμφύλιος Πόλεμος. Ο Νίκος Ζαχαριάδης ανακοινώνει προσωρινή εκεχειρία.
1964
Η Κίνα πραγματοποιεί την πρώτη πυρηνική δοκιμή.
1991
Διεξάγονται για πρώτη φορά προεδρικές εκλογές στην Αρμενία.
1994
Σε δημοψήφισμα που γίνεται στη Φιλανδία, οι κάτοικοι τάσσονται υπέρ της ένταξης στην ΕΕ, με 56,5%.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy