fbpx

Υπεραγορές Αλφαμέγα: Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας παραμένει ύψιστη προτεραιότητα


Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εξετάζουν συνεχώς τρόπους ενίσχυσης των μέτρων προστασίας

 

Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν να λαμβάνουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, εφαρμόζοντας τα διατάγματα του υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19. 

Mε υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες τους, αλλά και στα μέλη του προσωπικού, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εφαρμόζουν αυστηρά πρωτόκολλο ασφαλείας, ενώ την ίδια στιγμή λαμβάνουν σειρά μέτρων για να διασφαλίσουν την αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας και την επάρκεια προϊόντων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση της κοινωνίας σε μία περίοδο αυξημένων αναγκών. 

Ειδικότερα, όλα τα καταστήματα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτροστατικό σύστημα απολύμανσης, το οποίο καθιστά πιο εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία της απολύμανσης σε καρότσια, ταμεία και άλλους κοινόχρηστους χώρους, ενώ σε όλα τα καταστήματα υπάρχει σύστημα αυτόματης μέτρησης αριθμού ατόμων για να διασφαλίζεται η αυστηρή τήρηση του μέτρου ένα άτομο ανά 10τμ ωφέλιμου χώρου, όπως προβλέπουν οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. 

Επιπλέον, σε εβδομαδιαία βάση πραγματοποιούνται προληπτικοί ψεκασμοί από εγκεκριμένο συνεργείο το οποίο χρησιμοποιεί προϊόντα που παρέχουν προστασία αρκετές μέρες μετά, ενώ στη διάρκεια της ημέρας καθαρίζονται σχολαστικά και απολυμαίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι πάγκοι εργασίας και οι κοινόχρηστοι χώροι σε κάθε υπεραγορά. Σημειωτέον ότι το σύστημα εξαερισμού κάθε καταστήματος παραμένει σε διαρκή λειτουργία, προκειμένου ο αέρας να ανανεώνεται συνεχώς. 

_DSC5576-Large.jpg

Παράλληλα, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εξετάζουν συνεχώς τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης των μέτρων προστασίας του καταναλωτικού κοινού, αξιοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία. Σε αυτό το πλαίσιο, προκειμένου να προωθήσουν τις ανέπαφες συναλλαγές, έχουν προχωρήσει στη δημιουργία περισσότερων σημείων self-checkouts εντός των καταστημάτων τους σε όλη την Κύπρο, ενώ συνεχίζουν να προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους διαδικτυακά, μέσω της γνωστής πλατφόρμας παραγγελίας φαγητού Foody. Πρόσθετα, η εταιρεία έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός της.

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μικροκαμωμένη και μόλις 22 ετών η ποιήτρια και ακτιβίστρια Amanda Gorman έλαμψε στο βήμα. Αποδεικνύοντας ότι στην τεράστια αυτή χώρα τα ταλέντα, τα λαμπρά μυαλά είναι πολλά από κάθε φυλή, από κάθε κουλτούρα, σκλαβώνοντας τους πάντες με τις λέξεις της και τις κινήσεις των χεριών της λίγο πριν χαθεί στην τεράστια αγκαλιά (λόγω τρυφεράδας και ύψους) της Μισέλ Ομπάμα. REUTERS/Kevin Lamarque

Ήξερες ότι...

Η Ρωσία έχει τα περισσότερα κινηματοθέατρα απ' όλο τον κόσμο.

Σήμερα


Πέμπτη
21
Ιανουαρίου
2021

Γιορτάζουν : Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής

1789
Τυπώνεται στη Βοστώνη η πρώτη αμερικανική νουβέλα, με τίτλο "The Power of Sympathy: or the Triumph of Nature Founded in Truth".
1830
Υπογράφεται στο Λονδίνο μεταξύ Αγγλίας, Γαλλίας και Ρωσίας πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
1911
Διεξάγεται για πρώτη φορά στο Μόντε Κάρλο το ράλι αυτοκινήτων της ομώνυμης πόλης.
1924
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος προαναγγέλλει δημοψήφισμα για το πολιτειακό.
1925
Το κοινοβούλιο της Αλβανίας ανακηρύσσει τη χώρα σε Δημοκρατία. Πρώτος πρόεδρος της είναι ο Αχμέτ Ζόγου.
1989
Η Ελλάδα υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο.
1996
Στην Ελλάδα σχηματίζεται κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Σημίτη.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy