![Chris Brown concert sparks debate over violence against women in South Africa](https://ichef.bbci.co.uk/ace/standard/240/cpsprodpb/5ef2/live/78bf57f0-87de-11ef-b014-174e1c52d716.jpg)
A petition with over 19,000 signatures has been started to stop the singer's concert in South Africa.
Χαν Γιουνίς, Γάζα: Ο Αμπού Ντάκα, ένας Παλαιστίνιος που επέστρεψε με την οικογένειά του στη κατεστραμμένη πόλη μετά την εκεχειρία, προσπαθεί να συνεχίσει την καθημερινή του ζωή ανάμεσα στα ερείπια των κατεδαφισμένων σπιτιών. Ο ίδιος και η οικογένειά του μοιράζονται μια πρόχειρη σκηνή που έστησε πάνω στα απομεινάρια του πρώην σπιτιού τους. Anadolu/Getty Images
Ο συντομότερος πόλεμος στην ιστορία ήταν ανάμεσα στη Ζανζιβάρη και τη Βρετανία το 1896. Η Ζανζιβάρη παραδόθηκε μετά από 38 λεπτά.
|
||||||||||||||
Εγγραφείτε στο Newsletter μας