Αν το Πάσχα είχε όνομα, θα λεγόταν Easter Open Day της Lidl Κύπρου

 


Αν το Πάσχα είχε όνομα, θα λεγόταν Easter Open Day της Lidl Κύπρου
Κάποιες ανοιξιάτικες μέρες έχουν έναν τρόπο να μοιάζουν λίγο πιο φωτεινές, λίγο πιο γιορτινές, λίγο πιο γεμάτες ζωή. Μια απ’ αυτές τις μαγικές ανοιξιάτικες μέρες ζήσαμε στο Easter Open Day της Lidl Κύπρου στη Lidl Food Academy∙ ένα ανοικτό event με δωρεάν πρόσβαση για όλους, που γέμισε κόσμο, χρώμα, ανοιξιάτικη διάθεση, παιδικά χαμόγελα και εκείνη τη ζεστή, γιορτινή αίσθηση που κάνει το Πάσχα να μοιάζει ακόμα πιο όμορφο.

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Καλκούτα, Ινδία: Πεζοί παρακολουθούν εργαζομένους να απομακρύνουν άγαλμα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι, το οποίο θα επανατοποθετηθεί σε ασφαλέστερο σημείο. Το γιγαντιαίο άγαλμα, που ανεγέρθηκε με αφορμή την επίσκεψη του Μέσι στην Ινδία πέρσι, ταλαντεύεται λόγω των ισχυρών ανέμων και αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του, σύμφωνα με δήλωση τοπικού βουλευτή. Dibyangshu Sarkar/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τα μαντίλια τσέπης «Puffs» δεν είχαν τις αναμενόμενες πωλήσεις στη Γερμανία, γιατί «puffs» στα γερμανικά σημαίνει «οίκος ανοχής».

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
6
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1850
Ο Λιβάις Στράους παρουσιάζει για πρώτη φορά το παντελόνι τζιν.
1923
Στη Διάσκεψη της Λοζάνης καθορίζονται οριστικά τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Σύνορο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ορίζεται το μέσο του ρου του ποταμού Έβρου. Η Άγκυρα ανακαλεί κάθε αντίρρηση για παραχώρηση στην Ιταλία του Καστελόριζου.
1949
Ο Τζορτζ Όργουελ εκδίδει το «1984».
1995
Η Νότια Αφρική καταργεί τη θανατική ποινή.
1996
Βγαίνει στον αέρα το πρώτο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, το MAD TV.