Δήμος Αγίας Νάπας: Ετοιμαστείτε για το 12ο Παραδοσιακό Φεστιβάλ Σωτήρας

 


Δήμος Αγίας Νάπας: Ετοιμαστείτε για το 12ο Παραδοσιακό Φεστιβάλ Σωτήρας
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Σωτήρας του Δήμου Αγίας Νάπας διοργανώνει το 12ο παραδοσιακό Φεστιβάλ Σωτήρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1η Ιουλίου 2025 στις 8:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
31
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Ευδόκιμος, Ευδόκιμη, Ιωσήφ, Σήφης, Ιωσηφίνα, Ζοζεφίνα

333 π.Χ.
Μάχη της Ισσού.
1498
Στο τρίτο του ταξίδι προς το Δυτικό Ημισφαίριο, ο Χριστόφορος Κολόμβος γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που ανακαλύπτει το νησί του Τρινιντάντ.
1818
Πεθαίνει στην Κωνσταντινούπολη ο Φιλικός Νικόλαος Σκουφάς από το Κομπότι Άρτας.
1896
Οι Τούρκοι σφάζουν 70 μοναχούς και άλλους Έλληνες στην Κρήτη.
1921
Γεννήσεις: Πήτερ Μπένενσον, Βρεττανός ιδρυτής της Διεθνούς Αμνηστίας.