Πού θα φας το καλύτερο ψάρι στην Κύπρο το τριήμερο του Κατακλυσμού

 


Πού θα φας το καλύτερο ψάρι στην Κύπρο το τριήμερο του Κατακλυσμού
Αν είσαι λάτρης των θαλασσινών και αναζητάς το καλύτερο φρέσκο ψάρι στην Κύπρο, τότε αυτή η λίστα θα σε καθοδηγήσει στα πιο αξιόλογα ψαροεστιατόρια του νησιού. Από παραδοσιακές ψαροταβέρνες δίπλα στη θάλασσα μέχρι πιο μοντέρνες γαστρονομικές προτάσεις, εδώ θα βρεις τις καλύτερες επιλογές για να απολαύσεις ψάρια και θαλασσινά μαγειρεμένα με μεράκι.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
31
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Ευδόκιμος, Ευδόκιμη, Ιωσήφ, Σήφης, Ιωσηφίνα, Ζοζεφίνα

333 π.Χ.
Μάχη της Ισσού.
1498
Στο τρίτο του ταξίδι προς το Δυτικό Ημισφαίριο, ο Χριστόφορος Κολόμβος γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που ανακαλύπτει το νησί του Τρινιντάντ.
1818
Πεθαίνει στην Κωνσταντινούπολη ο Φιλικός Νικόλαος Σκουφάς από το Κομπότι Άρτας.
1896
Οι Τούρκοι σφάζουν 70 μοναχούς και άλλους Έλληνες στην Κρήτη.
1921
Γεννήσεις: Πήτερ Μπένενσον, Βρεττανός ιδρυτής της Διεθνούς Αμνηστίας.