“The Icons”: Η Αντωνία Ηρωίδου φέρνει την τέχνη της για πρώτη φορά στην Κύπρο

 


“The Icons”: Η Αντωνία Ηρωίδου φέρνει την τέχνη της για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η εικαστικός Αντωνία Ηρωίδου παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο τη δουλειά της, μέσα από την έκθεση “The Icons” που φιλοξενείται στον εκλεπτυσμένο χώρο του Maison Anemi στη Λεμεσό. Η έκθεση ανοίγει το Σάββατο 31 Μαΐου στις 7 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
1
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Ελέσα,Εύκλεος, Ευκλεή, Ευκλέα, Μάρκελος, Σολομονή

1938
Ο Αδόλφος Χίτλερ κηρύσσει την έναρξη των Αγώνων της 11ης Ολυμπιάδας.
1944
Η Άννα Φρανκ κάνει την τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1981
Το MTV βγαίνει στον αέρα. Το πρώτο βίντεο κλιπ που μεταδίδει είναι το Video killed the radio star του συγκροτήματος Bungles.