ΠτΔ καλεί τους παρόχους υγείας να γίνουν πιο συνεργάσιμοι για την εφαρμογή του ΓεΣΥ

Μήνυμα Αναστασιάδη προς τους παρόχους υγείας να γίνουν πιο συνεργάσιμοι για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ προς όφελος κάθε πολίτη.  Σε χαιρετισμό που απηύθυνε χθες στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και βιομηχάνων, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε πως «είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που τώρα εφαρμόζει ΓΕΣΥ".  Σύμφωνα με τον Νίκο Αναστασιάδη, «Αυτό που έχει γίνει κατορθωτό είναι μέσα από τη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων, να καταστεί δυνατόν, έστω και με τις αρχικές διαφωνίες κάποιων, να υιοθετήσουμε ένα

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

grummpy

Γκρίνια. Η στριμμένη μουσούδα της είχε κάνει αίσθηση στο ίντερνετ. Οι ιδιοκτήτες της κάθε λίγο την φωτογράφιζαν και ανέβαζαν τις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως Grumpy Cat. H γατούλα έφυγε από την ζωή στην ηλικία των 7 μόλις ετών από μόλυνση στο ουροποιητικό σύστημα. (AP Photo/Richard Vogel, File)

Ήξερες ότι...

Το χτύπημα μίας ενήλικης καμηλοπάρδαλης είναι τόσο δυνατό που μπορεί να αποκεφαλίσει ένα λιοντάρι...

Σήμερα


Δευτέρα
20
Μαΐου
2019

Γιορτάζουν :Θαλλελαίος, Θαλής, Λύδια, Λήδα, Λύδα

1498
Ο Πορτογάλος εξερευνητής Βάσκο ντα Γκάμα φτάνει στην Καλικούτ της Ινδίας, ανοίγοντας το εμπόριο δια θαλάσσης με την Άπω Ανατολή.
1867
Η Βασίλισσα Βικτώρια θέτει το θεμέλιο λίθο του Royal Albert Hall.
1902
Η Κούβα αποκτά την ανεξαρτησία της από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
1927
Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ επιχειρεί την πρώτη υπερατλαντική πτήση χωρίς ενδιάμεση στάση, από τη Νέα Υόρκη, με προορισμό το Παρίσι.
2002
Το Ανατολικό Τιμόρ αποκτά την ανεξαρτησία του από την Ινδονησία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter