Super User Αποκαλυπτικό: Πρώην Υπουργός της Ουκρανίας στόχος απόπειρας απαγωγής Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι ο 51χρονος ο οποίος ήταν ο στόχος της...Διαβάστε Περισσότερα... Previous Article Ερντογάν για υπογεννητικότητα: Βιώνουμε μία καταστροφή, μέτρα κατά των διεστραμμένων ΛΟΑΤΚΙ Next Article Βερολίνο: Αλυσίδα καφέ δέχεται επιθέσεις με μπογιές στα καταστήματά της Νέα δεδομένα: Παραδέχθηκε σε τρίτο ότι ενέχεται στον φόνο Δημοσθένους έναντι αμοιβής Φαίνεται να «κλείδωσαν» τον εκτελεστή Editors' choice Φόνος Δημοσθένους: Η αμοιβή, οι ρόλοι και η πληροφορία που «έκαψε» τους Γεωργιανούς alphanews.live (Κύπρος) Μαχαίρωσε τον 26χρονο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο ο 58χρονος-Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και συνέχισε την επίθεση reporter.com.cy (Κύπρος) Αντί για χειμώνα, καλοκαίρι, ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος Editors' choice Μάχη για τη ζωή δίνει 30χρονος μετά από σφοδρή οδική σύγκρουση Editors' choice Τρόμος για 39χρονη στη Λευκωσία- Της χτύπησαν την πόρτα και τη λήστεψαν sigmalive.com (Κύπρος)
Νέα δεδομένα: Παραδέχθηκε σε τρίτο ότι ενέχεται στον φόνο Δημοσθένους έναντι αμοιβής Φαίνεται να «κλείδωσαν» τον εκτελεστή Editors' choice
Φόνος Δημοσθένους: Η αμοιβή, οι ρόλοι και η πληροφορία που «έκαψε» τους Γεωργιανούς alphanews.live (Κύπρος)
Μαχαίρωσε τον 26χρονο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο ο 58χρονος-Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και συνέχισε την επίθεση reporter.com.cy (Κύπρος)