Γεύμα προς ενίσχυση του έργου του σωματείου «ΜΑΝΑ» από το φιλανθρωπικό σωματείο Hilton

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το φιλανθρωπικό σωματείο Hilton, ενισχύει την θερμή αγκαλιά που προσφέρει το σωματείο Ελληνίδων κυριών Μάνα στα παιδιά αλλά και τις άπορες εργαζόμενες μητέρες . Και φέτος το φιλανθρωπικό σωματείο Hilton διοργάνωσε γεύμα , υπό την αιγίδα της συζύγου του προέδρου της Δημοκρατίας Άντρης Αναστασιάδη.  Σύμφωνα με την κ. Αναστασιάδη, «Μετουσίωσε σε λόγο ύπαρξης και ουσιαστικής προσφοράς τα αγνά συναισθήματα και ιδανικά των ιδρυτών και όλων των άλλων κυριών που συνέχισαν με τόσο μεγάλη αφοσίωση το πολύτιμο

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

grummpy

Γκρίνια. Η στριμμένη μουσούδα της είχε κάνει αίσθηση στο ίντερνετ. Οι ιδιοκτήτες της κάθε λίγο την φωτογράφιζαν και ανέβαζαν τις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως Grumpy Cat. H γατούλα έφυγε από την ζωή στην ηλικία των 7 μόλις ετών από μόλυνση στο ουροποιητικό σύστημα. (AP Photo/Richard Vogel, File)

Ήξερες ότι...

Το χτύπημα μίας ενήλικης καμηλοπάρδαλης είναι τόσο δυνατό που μπορεί να αποκεφαλίσει ένα λιοντάρι...

Σήμερα


Δευτέρα
20
Μαΐου
2019

Γιορτάζουν :Θαλλελαίος, Θαλής, Λύδια, Λήδα, Λύδα

1498
Ο Πορτογάλος εξερευνητής Βάσκο ντα Γκάμα φτάνει στην Καλικούτ της Ινδίας, ανοίγοντας το εμπόριο δια θαλάσσης με την Άπω Ανατολή.
1867
Η Βασίλισσα Βικτώρια θέτει το θεμέλιο λίθο του Royal Albert Hall.
1902
Η Κούβα αποκτά την ανεξαρτησία της από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
1927
Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ επιχειρεί την πρώτη υπερατλαντική πτήση χωρίς ενδιάμεση στάση, από τη Νέα Υόρκη, με προορισμό το Παρίσι.
2002
Το Ανατολικό Τιμόρ αποκτά την ανεξαρτησία του από την Ινδονησία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter