ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, οδηγός στη Λεμεσό παρέσυρε Αστυνομικό μετά από σήμα για να σταματήσει


Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ποια η κατάσταση υγείας του Στο νοσοκομείο κατέληξε αστυνομικός στη Λεμεσό, μετά από σήμα που έκανε σε οδηγο για να σταματήσει αφού δρν έφερε τα απαραίτητα έγγραφα. Στη συνέχεια ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει και παρέσυρε τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση υγείας του είναι εκτός […]

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ: Αντίγραφα εφημερίδων προς πώληση την επόμενη μέρα μετά την ανακοίνωση του Προέδρου Μπάιντεν ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή. Shannon Stapleton/Reuters

Ήξερες ότι...

Μέχρι το 1840, τα προφυλακτικά κατασκευάζονταν από έντερα ζώων και κύστες ψαριών σε εργοστάσιο όπου δούλευαν μικρά κορίτσια.

Σήμερα


Τρίτη
23
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1821
Μετά από συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ Ελλήνων και Οθωμανών στις 21 Ιουλίου, η Μονεμβασιά παραδίδεται στους Έλληνες. Η άλωση του κάστρου συνετέλεσε πολύ στην πτώση του ηθικού των Τούρκων της Τριπολιτσάς.
1903
Η Ford Motor Company πουλά το πρώτο της αυτοκίνητο, μοντέλο Α, το οποίο κοστίζει 750 δολάρια και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 45 χλμ/ώρα. Σχεδιαστής του ήταν ο Χένρυ Φορντ.
1952
Αιγυπτιακό πραξικόπημα. Ομάδα νεαρών αξιωματικών στρατού και αεροπορίας κατέλαβαν το Κάιρο και μεγάλες πόλεις. Τρεις ημέρες αργότερα το πραξικόπημα χαρακτηρίζεται επανάσταση, (Ιουλιανή επανάσταση), και ο Βασιλεύς Φαρούκ υποχρεώθηκε σε παραίτηση υπέρ του διαδόχου και να εγκαταλείψει την Αίγυπτο.
1974
Αποκατάσταση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος στην Ελλάδα.
2007
Πτώση αεροσκάφους CL-415 κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης, στα Στύρα Ευβοίας

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy