ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ οι αρχές για την μεγάλη επιχείρηση στο διαμέρισμα του αλλοδαπού, συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα


Ποσότητες κάνναβης, πυροτεχνημάτων και αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενήργησαν μέλη της ΥΚΑΝ, σε οικία στην Πάφο. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 29χρονου, ένοικου της οικίας. Η έρευνα, στην οικία του 29χρονου, διενεργήθηκε χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, που εκδόθηκε […]

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Wistow, Αγγλία: Ο λαβύρινθος του Wistow έχει σχεδιαστεί ώστε να απεικονίζει την επταθλήτρια Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον στη στάση της ρίψης ακοντίου πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Jacob King/PA

Ήξερες ότι...

Μεταξύ 1666 και 1766, 250.000 Αφρικανοί σκλάβοι πέθαναν διασχίζοντας τον Ατλαντικό κατά τη μεταφορά τους στις αποικίες της Αμερικής. Η θνησιμότητα του «φορτίου» σε κάθε ταξίδι ήταν 10-12%.

Σήμερα


Τετάρτη
24
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Χριστίνα, Χριστιάνα, Κριστιάνα, Χρίστα, Κρίστα, Χρίστη, Κρίστη, Αθηναγόρας

1567
Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
1923
Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.
1974
Άφιξη Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Αθήνα με το αεριωθούμενο αεροπλάνο της γαλλικής προεδρίας το οποίο έθεσε στη διάθεση του ο γάλλος πρόεδρος Βαλερί Ζισκάρ ντ Εσταίν, στενός προσωπικός του φίλος. Η άφιξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή σήμανε και το τέλος της 7ετούς στρατιωτικής χούντας στην Ελλάδα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy