Φωτογραφία της ημέρας

manuelamadrid 

Η φανέλα της Manuela. Για 33η φορά στέφθηκε πρωταθλήτρια η Real Μαδρίτης και ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν και μια επίσκεψη στο δημαρχείο. Εκεί ο Sergio Ramos παρέδωσε τη φανέλα με το νούμερο ένα, στη δήμαρχο της πόλης Manuela Carmena. REUTERS/Paul Hanna

Ήξερες ότι...

Το χαμόγελο στον άνθρωπο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 17 μυών του προσώπου.

 


Έχω σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο του Νόττινχαμ όπου αποφοίτησα με άριστα. Στην συνέχεια απόκτησα 2 Μεταπτυχιακά, με πλήρη υποτροφία, από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Δίκαιο στο οποίο ανακηρύχτηκα σε Bateman Scholar καταλαμβάνοντας την 1η θέση ανάμεσα στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές. Από τον Ιούλιο 2012 κατέχω και τον ανώτατο επαγγελματικό τίτλο στο Μάρκετινγκ, αυτό του Chartered Marketer. Εντάχθηκα στην ομάδα του CIM από τον Σεπτέμβριο 2007. Εδώ και 2 χρόνια έχω αναλάβει πλήρως τις δραστηριότητες εντός του Κυπριακού χώρου.

 

Ο ρόλος της ηγεσίας σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Του Γιάγκου Χατζηγιάννη

 

Αφορμή για το παρών κείμενο αποτέλεσε η πρόσκληση μου από Πανεπιστήμιο της Ρωσίας για μια σειρά διαλέξεων με θέμα την ‘Αντιμετώπιση των Προκλήσεων της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης’.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
23
Μαΐου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας

Γιορτάζουν : Κανένας

1430
Οι Βουργουνδοί συλλαμβάνουν την Ζαν ντ Αρκ και αργότερα την παραδίδουν στους Άγγλους.
1873
Η πρώτη καρτ-ποστάλ αποστέλλεται από το Σαν Φρανσίσκο.
1878
Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.
1909
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το κοινό μένει άφωνο όταν η αστυνομία παρεμβαίνει και διακόπτει διάλεξη της Έμα Γκόλντμαν, που δηλώνει αναρχική.
1911
Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.
1958
Ο Μάο τσε Τουνγκ ανακοινώνει ότι, η Κίνα αφήνει πίσω της την αγροτική οικονομία για να βαδίσει προς την εκβιομηχάνιση.

Ακολουθήστε μας