Φωτογραφία της ημέρας

petsdayPets day. Κάποιες επιχειρήσεις έχουν στο παρελθόν καθιερώσει την casual Friday με σκοπό να χαλαρώνουν οι εργαζόμενοι από τον ενδυματολογικό κώδικα. Τώρα καθιερώνουν και τις ημέρες με το κατοικίδιο, για είναι οι εργαζόμενοι πιο παραγωγικοί και χαρούμενοι. Η φωτογραφία είναι από την Heredia της Κόστα Ρίκα. REUTERS/Juan Carlos Ulate

Ήξερες ότι...

Τα χαρτονομίσματα δεν κατασκευάζονται από χαρτί -όπως πιστεύουν πολλοί. Στην πραγματικότητα είναι 74% βαμβάκι και 25% λινό.

520 rialto

 


xenia-xenofontosΕίμαι προπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μένω μόνιμα σε ένα από τα γραφικότερα χωριά της Επαρχίας Λάρνακας, εν ονόματι Οδού. Στα ενδιαφέροντά μου εντάσσονται τα λογοτεχνικά βιβλία, η μουσική, η γυμναστική,  και η συγγραφή μεμονομένων άρθρων-απόψεων σχετικά με εντυπώσεις και σκέψεις που μου προκαλούνται από ειδήσεις της επικαιρότητας και όχι μόνον!

Βullying, Πολιτικομαχίες, Xριστιανικές αντιπαραθέσεις ή τσαρλατάνοι γιατροί; Της Ξένιας Ξενοφώντος

11000897 10152645901620303 583884586 oΤις τελευταίες μέρες, τα ΜΜΕ μας έχουν βομβαρδίσει για τα καλά. Κάθε μέρα, με περισσότερη "μανία", προσπαθούν να μας "αφυπνίσουν". 

  Περισσότερα...

 

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
19
Φεβρουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Φιλοθέη, Φιλοθέα, Φιλοθεούλα, Φιλόθεος

1674
Αγγλία και Ολλανδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Ουέστμινστερ τερματίζοντας τον Τρίτο Αγγλο-Ολλανδικό Πόλεμο. Η Συνθήκη προβλέπει, μεταξύ άλλων, την παράδοση της Ολλανδικής αποικίας του Νέου Άμστερνταμ στους Άγγλους και τη μετονομασία της σε Νέα Υόρκη.
1952
Η Ελλάδα επικυρώνει το Σύμφωνο του ΝΑΤΟ.
1959
Υπογράφεται στο Λονδίνο η τελική συνθήκη ιδρύσεως ανεξαρτήτου Κυπριακού Κράτους, μεταξύ Ελλάδας, Μεγάλης Βρετανίας και Τουρκίας.
1971
Ο Πωλ ΜακΚάρτνεϋ κινείται νομικά ενάντια των Beatles

Ακολουθήστε μας