Φωτογραφία της ημέρας

protikiria

Οι υποχρεώσεις της Πρώτης Κυρίας. Είναι ίσως γνωστό στους περισσότερους ότι ο Πρόεδρος της Ουρουγουάης, Jose Mujica έχει αποτελέσει σπάνιο για την πολιτική ζωή, παράδειγμα ταπεινής διαβίωσης. Εξακολούθησε να μένει στην φάρμα του στα περίχωρα του Μοντεβίδεο και όχι στο Προεδρικό Μέγαρο, να μετακινείται με τον βεραμάν του σκαραβαίο και να δωρίζει το 90 τοις εκατό του προεδρικού του μισθού σε φιλανθρωπίες και φτωχούς. Τις ίδιες πεποιθήσεις και την ίδια πολιτική διαδρομή μοιράζεται και η Πρώτη Κυρία, Lucia Topolansky Saavedra, που αν και βουλευτής με υψηλότατα ποσοστά εκλογής, εξακολουθεί να απλώνει την μπουγάδα μόνη της, πιστή στο κοινό τους όραμα για την κοινωνία και την πολιτική. REUTERS/Andres Stapff

Ήξερες ότι...

Ψάχνοντας να βρούμε αντικείμενα όμως, κλειδιά, τηλεκοντρόλ κ.α. χάνουμε 1 χρόνο από την ζωή μας.

Δείγματα Γραφής

Previous Επόμενο
Έρευνα: Zoom στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας Έρευνα: Zoom στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας Λευκωσία:  Χάος και αποσύνθεση επικρατεί στις Κεντρικές Φυλακές Κύπρου.   
Junk food; Υπάρχει και μπουφέ. Του Γιώργου Πήττα Junk food; Υπάρχει και μπουφέ. Του Γιώργου Πήττα Στην αρχή, σκέφτηκα να ανατρέξω σε διάφορα αρχεία και να βρω τι λέει ο Νόμος, το Σύνταγμα, οι κανόνες δεοντολογίας, η Ε.Ε. κλπ, περί Ελευθεροτυπίας.
Όταν η οδύνη των συγγενών γίνεται θέαμα προς κατανάλωση. Της Χριστιάνας Βωνιάτη Όταν η οδύνη των συγγενών γίνεται θέαμα προς κατανάλωση. Της Χριστιάνας Βωνιάτη ΤΡΊΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2011 Ξεχείλισαν τις τελευταίες βδομάδες οι τηλεοπτικές μας οθόνες από εικόνες μνημοσύνων, «αγανάκτησης» και δημόσιου σπαραγμού για τα θύματα της 11ης Ιουλίου στο Μαρί.
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της ελευθερίας του τύπου. Της Χριστίνας Βασιλάκη Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της ελευθερίας του τύπου. Της Χριστίνας Βασιλάκη Ο διεθνής οργανισμός Index on Censorship εγκαινιάζει ιστοσελίδα που χαρτογραφεί τις παραβιάσεις κατά των μέσων ενημέρωσης στην ΕΕ

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

* indicates required
  

 

 

Διαφήμιση

Σήμερα

    
Παρασκευή
27
Φεβρουαρίου
2015

Γιορτάζουν : Ασκληπιός, Ασκληπιάς, Ασκληπιάδα, Νήσιος, Νήσης

1700
Ανακαλύπτεται το νησί της Νέας Βρετανίας.
1844
Η Δομινικανή Δημοκρατία αποκτά την ανεξαρτησία της από την Αϊτή.
1900
Ιδρύεται το Βρετανικό Εργατικό Κόμμα με την αρχική ονομασία «Συνέδριο Εργατικής Αντιπροσώπευσης».
1943
Εκπνέει ο εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς. Η κηδεία του έγινε την επομένη και με την συμμετοχή χιλιάδων Αθηναίων μετατράπηκε σε μεγαλειώδη εκδήλωση εθνικής αντίστασης, παρά την ισχυρή παρουσία των κατοχικών δυνάμεων. Ο Άγγελος Σικελιανός απαγγέλλει «Ηχήστε οι σάλπιγγες» και ο λαός ψάλλει με ενθουσιασμό τον Εθνικό Ύμνο.
2010
Καταστρεπτικός σεισμός μεγέθους 8,8 Ρίχτερ στη νότια Χιλή, με επίκεντρο την Κονσεπσιόν. Δημιουργείται γιγαντιαίο τσουνάμι.

Ακολουθήστε μας

Back to Top