Διαφήμιση

Φωτογραφία της ημέρας

Ευλόγησον Κύριε. Υπάρχει ένα ακόμη πράγμα, που οι μοναχοί κάνουν εξίσου καλά όπως τις προσευχές τους. Η παρασκευή μπύρας! Μάλιστα όχι όποια-όποια μπύρα, αλλά καταπληκτική Trappist Ale. Μάλιστα αυτή την φορά μακριά από τα μοναστήρια της Ευρώπης αλλά στην Μασσαχουσέττη, όπου κατασκευάζεται η Spencer, από τους 60 μοναχούς του St. Joseph's Abbey, που είναι σίγουροι ότι από τις πωλήσεις θα μπορέσουν να καλύψουν τα όλο και αυξανόμενα ιατροφαρμακευτικά τους έξοδα.. REUTERS/Brian Snyder
Διαφήμιση

Ήξερες ότι...

Η μπίρα που κολλά στα μουστάκια των καταναλωτών και χάνετε, κάθε χρόνο στην Βρετανία, είναι 77.000 λίτρα!
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δείγματα Γραφής

Previous Επόμενο
Junk food; Υπάρχει και μπουφέ. Του Γιώργου Πήττα Junk food; Υπάρχει και μπουφέ. Του Γιώργου Πήττα Στην αρχή, σκέφτηκα να ανατρέξω σε διάφορα αρχεία και να βρω τι λέει ο Νόμος, το Σύνταγμα, οι κανόνες δεοντολογίας, η Ε.Ε. κλπ, περί Ελευθεροτυπίας.
Όταν η οδύνη των συγγενών γίνεται θέαμα προς κατανάλωση. Της Χριστιάνας Βωνιάτη Όταν η οδύνη των συγγενών γίνεται θέαμα προς κατανάλωση. Της Χριστιάνας Βωνιάτη ΤΡΊΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2011 Ξεχείλισαν τις τελευταίες βδομάδες οι τηλεοπτικές μας οθόνες από εικόνες μνημοσύνων, «αγανάκτησης» και δημόσιου σπαραγμού για τα θύματα της 11ης Ιουλίου στο Μαρί.
Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της ελευθερίας του τύπου. Της Χριστίνας Βασιλάκη Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της ελευθερίας του τύπου. Της Χριστίνας Βασιλάκη Ο διεθνής οργανισμός Index on Censorship εγκαινιάζει ιστοσελίδα που χαρτογραφεί τις παραβιάσεις κατά των μέσων ενημέρωσης στην ΕΕ
Ο πόνος της ακροαματικότητας μας. Της Χριστιάνας Μανώλη  Ο πόνος της ακροαματικότητας μας. Της Χριστιάνας Μανώλη Είχα δει το βίντεο λίγες μέρες μετά απ’ όσα είχαν γίνει με  την αδελφή του θύματος και αμέσως άρχισα να ψάχνω για τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας που διέπει ή έστω θα έπρεπε να διέπει τα κυπριακά ΜΜΕ.
Οι πολίτες ενισχύουν  τη φωνή τους για τη δημοκρατία. Του Μιχάλη Σιμόπουλου Οι πολίτες ενισχύουν τη φωνή τους για τη δημοκρατία. Του Μιχάλη Σιμόπουλου Πρωτοβουλία για την πολυφωνία στα μεσα ενημέμερωσης.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

* indicates required

 

 

Σήμερα

    
Σάββατο
26
Ιουλίου
2014

Γιορτάζουν : Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Έρση, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Βίβιαν, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

1469
Πόλεμος των Ρόδων: Διεξάχεται η Μάχη του Έντζκοτ Μουρ ανάμεσα στον Οίκο των Λάνκαστερ και στον Οίκο της Υόρκης.
1822
Μάχη στα Δερβενάκια, κατά την οποία οι μικρές επαναστατικές δυνάμεις υπό το Θ. Κολοκοτρώνη διαλύουν τη Στρατιά του Δράμαλη, τρέποντας τα υπολείμματά της σε άτακτη φυγή.
1876
Αρχίζει η ανασκαφή των Μυκηνών από τον Schliemann.
1953
Το Τάγμα ΕΚΣΕ στην Κορέα αποκρούει ισχυρή κινεζική επίθεση στην τοποθεσία Πικέιομγ Νιόγκ.
1956
Αίγυπτος: Ο Νάσερ εθνικοποιεί την Διώρυγα του Σουέζ.
1974
Οι Τούρκοι, παρά την ανακωχή που υπογράφηκε, συνεχίζουν την ενίσχυση των δυνάμεών τους στην Κύπρο, μέσω του λιμένα της Κερύνειας.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακολουθήστε μας

Διαφήμιση

Back to Top