Φωτογραφία της ημέρας

hamonfrΗ εκδίκηση του μαρκαδόρου. Οι περισσότεροι από εμάς δεν νιώθουμε ότι συμμετέχουμε στις πολιτικές αποφάσεις, αρκετοί δε έχουν την χειρότερη εικόνα για τους πολιτικούς και μάλιστα νιώθουν ανήμποροι για το μέλλον που μας επιφυλάσσεται. Ετσι λοιπόν δουλειά πιάνει ο μαρκαδόρος για να χρωματίσει με κακία ή χιούμορ και να πάρει πίσω έστω λίγη πολιτική αξιοπρέπεια. Στην φωτογραφία ο Γάλλος Σοσιαλιστής υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές. Benoit Hamon που τελικά πήρε την 5η θέση με ποσοστό κοντά στο 6% μόνο... (AP Photo/Claude Paris)

Ήξερες ότι...

Οι δεξιόχειρες ζουν περισσότερο από τους αριστερόχειρες.

 


tasos-tsaparelasΓεννήθηκε σε πολύτεκνη, αγροτική οικογένεια στο Φρέναρος το 1961. Από νωρίς εντάχθηκε ενεργά στο μαθητικό και νεολαιίστικο κίνημα της ΠΕΟΜ και ΕΔΟΝ. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα τεθωρακισμένα. Στη συνέχεια φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών στη Μόσχα (1981-87), όπου απέκτησε το πτυχίο (M.Sc.) στη Διεθνή Δημοσιογραφία. Στη διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών Σοβιετικής Ένωσης. Το 1984 παντρεύτηκε με τη Στάλω Γεωργίου Παύλου από τη Λεμεσό και απέκτησαν δύο παιδιά. Από το 1987 έως σήμερα εργάζεται ως συντάκτης στη «Χαραυγή», υπεύθυνος του γραφείου της εφημερίδας στη Λεμεσό. Ταυτόχρονα ανέπτυξε κομματική δραστηριότητα ως μέλος γραφείου Κ.Ο.Β, μέλος της Επιτροπής Πόλης και Προαστίων ΑΚΕΛ Λεμεσού, μέλος της Ε.Ε ΑΚΕΛ Λεμεσού. Στο 19o Συνέδριο του ΑΚΕΛ το 2000 εκλέγεται μέλος της Κ.Ε του Κόμματος και επανεκλέγεται το 2005 και 2010. Το 1996 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Λεμεσού και επανεξελέγη το 2001 και το 2006. Σήμερα είναι επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις. Είναι επίσης μέλος του Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κ.Ε ΑΚΕΛ.
Υπηρέτησε ως μέλος του Συμβουλίου της Εταιρείας Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού (ΕΘΑΛ) και ως πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου-Κλιμάκιο Λεμεσού. Είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού-Αμαθούντας και μέλος του Δ.Σ του Κυπριακού θεατρικού Μουσείου.

Τιμήθηκε ως πραξικοπηματίας και όχι ως πατέρας, του Τάσου Τσαππαρέλλα

anastasiadis098777790Και βεβαίως δικαιούται ο Νίκος Αναστασιάδης να είναι περήφανος για τον πατέρα του, όπως δικαιούται το κάθε παιδί να περηφανεύεται για τον δικό του πατέρα.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
25
Απριλίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας

Γιορτάζουν : Νίκη

1684
Απονέμεται δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση της δαχτυλήθρας.
1850
Ο βαρόνος Ρόιτερ χρησιμοποιεί 40 περιστέρια προκειμένου να μεταδώσει τις τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο. Απαρχή του Πρακτορείου Ειδήσεων Ρόιτερ
1901
Η Νέα Υόρκη γίνεται η πρώτη πολιτεία που καθιερώνει διά νόμου τις πινακίδες αδείας στα αυτοκίνητα.
1942
Στη χειρότερη τραγωδία σε ορυχείο, 1.549 εργάτες σκοτώνονται από έκρηξη στη Μαντζουρία της Κίνας

Ακολουθήστε μας