Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 


tasos-tsaparelasΓεννήθηκε σε πολύτεκνη, αγροτική οικογένεια στο Φρέναρος το 1961. Από νωρίς εντάχθηκε ενεργά στο μαθητικό και νεολαιίστικο κίνημα της ΠΕΟΜ και ΕΔΟΝ. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα τεθωρακισμένα. Στη συνέχεια φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών στη Μόσχα (1981-87), όπου απέκτησε το πτυχίο (M.Sc.) στη Διεθνή Δημοσιογραφία. Στη διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών Σοβιετικής Ένωσης. Το 1984 παντρεύτηκε με τη Στάλω Γεωργίου Παύλου από τη Λεμεσό και απέκτησαν δύο παιδιά. Από το 1987 έως σήμερα εργάζεται ως συντάκτης στη «Χαραυγή», υπεύθυνος του γραφείου της εφημερίδας στη Λεμεσό. Ταυτόχρονα ανέπτυξε κομματική δραστηριότητα ως μέλος γραφείου Κ.Ο.Β, μέλος της Επιτροπής Πόλης και Προαστίων ΑΚΕΛ Λεμεσού, μέλος της Ε.Ε ΑΚΕΛ Λεμεσού. Στο 19o Συνέδριο του ΑΚΕΛ το 2000 εκλέγεται μέλος της Κ.Ε του Κόμματος και επανεκλέγεται το 2005 και 2010. Το 1996 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Λεμεσού και επανεξελέγη το 2001 και το 2006. Σήμερα είναι επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις. Είναι επίσης μέλος του Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κ.Ε ΑΚΕΛ.
Υπηρέτησε ως μέλος του Συμβουλίου της Εταιρείας Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού (ΕΘΑΛ) και ως πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου-Κλιμάκιο Λεμεσού. Είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού-Αμαθούντας και μέλος του Δ.Σ του Κυπριακού θεατρικού Μουσείου.

Τιμήθηκε ως πραξικοπηματίας και όχι ως πατέρας, του Τάσου Τσαππαρέλλα

anastasiadis098777790Και βεβαίως δικαιούται ο Νίκος Αναστασιάδης να είναι περήφανος για τον πατέρα του, όπως δικαιούται το κάθε παιδί να περηφανεύεται για τον δικό του πατέρα.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
28
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

585 π.Χ.
Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
1934
Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
1952
Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.
1961
Το άρθρο του Πίτερ Μπένενσον "Οι ξεχασμένοι κρατούμενοι" δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα The Observer. Η δημοσίευση του άρθρου θα καθιερωθεί αργότερα ως η ίδρυση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ακολουθήστε μας