Φωτογραφία της ημέρας

paidofilaksi 

Παιδοφύλαξη. Η μητέρα δουλεύει στον μεγάλο δρόμο για τα στοιχειώδη και η κόρη μόλις 2 ετών, θα μείνει δεμένη στο δένδρο μέχρι να επιστρέψει. Η φωτογραφία είναι από το Jammu της Ινδίας. REUTERS/Mukesh Gupta

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 

«Όχι! Όχι! Μη!» Χαμός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Συνεργάτης της πήγε να γδυθεί στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟ

«Όχι! Όχι! Μη!» Χαμός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Συνεργάτης της πήγε να γδυθεί στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟΣτην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο συνεργάτης της Γρηγόρης παρουσίασε έρευνα για τα πράγματα που μπορεί να πει ένας άντρας, όταν δει για πρώτη φορά μια γυναίκα γυμνή στο κρεβάτι. Η κουβέντα δεν άργησε να...

Διαβάστε Περισσότερα...

«Όχι! Όχι! Μη!» Χαμός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Συνεργάτης της πήγε να γδυθεί στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟ

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Πέμπτη
25
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας