Φωτογραφία της ημέρας

paidofilaksi 

Παιδοφύλαξη. Η μητέρα δουλεύει στον μεγάλο δρόμο για τα στοιχειώδη και η κόρη μόλις 2 ετών, θα μείνει δεμένη στο δένδρο μέχρι να επιστρέψει. Η φωτογραφία είναι από το Jammu της Ινδίας. REUTERS/Mukesh Gupta

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 

Survivor: Σκίστηκε το μαγιό του Ντάνου! Κορίτσια ηρεμήστε! ΒΙΝΤΕΟ

Survivor: Σκίστηκε το μαγιό του Ντάνου! Κορίτσια ηρεμήστε! ΒΙΝΤΕΟΔυνατές μάχες στο αγώνισμα του Survivor! Τόσο δυνατές που σκίστηκε το μαγιό του Γιώργου Αγγελόπουλου! Ο Ντάνος έδωσε αντικειμενικά τον καλύτερό του εαυτό και κατάφερε να φέρει στην ομάδα των Ελλήνων τρεις νίκες. Δηλαδή έπαιξε...

Διαβάστε Περισσότερα...

Survivor: Σκίστηκε το μαγιό του Ντάνου! Κορίτσια ηρεμήστε! ΒΙΝΤΕΟ

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Πέμπτη
25
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας