Φωτογραφία της ημέρας

kladispaingΙσπανικό κρύο. Το θερμόμετρο να δείχνει μείον 12 βαθμούς Κελσίου και αρκετές περιοχές να βλέπουν χιόνι μετά από δεκαετίες, είναι αντιμέτωπη η Ισπανία. Στην φωτογραφία ένα παγωμένο κλαδί στην Zaragoza. EPA/JAVIER DEBOLLADA

Ήξερες ότι...

Μια έρευνα στις Η.Π.Α. έδειξε πως στα αμερικανικά χρήματα υπήρχαν επικίνδυνα βακτηρίδια, όπως ο σταφυλόκοκκος -σε ποσοστό 18% στα νομίσματα και 7% στα χαρτονομίσματα.

 


Ο Σταύρος Ευαγόρου γεννήθηκε στο χωριό Αχερίτου της Επαρχίας Αμμοχώστου το 1959 και σήμερα διαμένει στη Λευκωσία. Σπούδασε οικονομικά στην Πράγα και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις. Είναι Βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Παράλληλα είναι επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Κοινωνικών Μελετών του ΑΚΕΛ και Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις.

Τα δικαιώματα του λαού και οι Ευρωεκλογές. Του Σταύρου Ευαγόρου

 

anti-nazi77

Οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες στην ΕΕ και στην Κύπρο οξύνονται ολοένα και περισσότερο.

  Περισσότερα...

 

Για αντίσταση αξιοπρέπεια και προοπτική. Του Σταύρου Ευαγόρου

 

anti-nazi77

Τον Μάρτιο του 2013 η Κυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη συμφώνησε μαζί με τις κυρίαρχες, νεοφιλελεύθερες δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ένα καταστροφικό για τον κυπριακό λαό Μνημόνιο, το οποίο σε μεγάλο βαθμό επιβάλλει τις πολιτικές που για χρόνια προωθούσε ο ΔΗΣΥ σε βάρος των εργαζομένων.

  Περισσότερα...

 

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τετάρτη
25
Ιανουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

1835
Αρχίζει η ισχύς του Οργανισμού των Δικαστηρίων (εκδόθηκε ως νόμος το 1834).
1935
Ο ποιητής Ανδρέας Εμπειρίκος δίνει μία ιστορικά σημαντική διάλεξη «Περί συρρεαλισμού» στη Λέσχη Καλλιτεχνών, εισάγοντας ουσιαστικά τον υπερρεαλισμό στον ελληνικό χώρο.
1938
Μονογράφεται η τελική συμφωνία μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της γερμανικής εταιρείας Telefunken για την εγκατάσταση Ραδιοφωνικού Σταθμού στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.
1947
Ο Κωνσταντίνος Τσαλδάρης αναλαμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας.
1949
Λαμβάνει χώρα η πρώτη τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων Έμμυ

Ακολουθήστε μας