10850559 10152420176445303 204539310 nΗ Σταύρη Καλοψιδιώτου είναι Νομικός- Διεθνολόγος. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Λονδίνου με πτυχίο νομικής από το Queen Mary και κάτοχος μεταπτυχιακού με ειδίκευση στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο του London School of Economics. Είναι επίσης υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Leicester.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς με τομείς ευθύνης τη «Δικαιοσύνη- Πολιτικές Ελευθερίες» και τα «Ευρω- τουρκικά».

Από το 2009 εργάζεται ως επαγγελματικό στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ. Είναι μέλος του Γραφείου Κυπριακού, του Γραφείου Νομικών και του Γραφείου Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Εξελέγει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΑΚΕΛ στο 21ο Συνέδριο το 2010 και είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Γυναικείας Οργάνωσης ΠΟΓΟ. 

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μοτζοκέρτο, Ινδονησία: Περιστέρια πετούν μπροστά από ένα γιγάντιο άγαλμα του Βούδα στον ναό Maha Vihara Mojopahit, ενόψει του φεστιβάλ Βεσάκ, το οποίο τιμά τη γέννηση, τη φώτιση και το θάνατο του Βούδα. Juni Kriswanto/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στο Λονδίνο ακούγονται συστηματικά πάνω από 300 διαφορετικές γλώσσες και διάλεκτοι!

Σήμερα


Κυριακή
19
Μαΐου
2024
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας

Γιορτάζουν :Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνωσία, Θεογνώσιος, Θεόκτιστος, Μένανδρος, Μυροφόρα

1535
Ο Γάλλος εξερευνητής Ζακ Καρτιέ ξεκινάει το δεύτερο ταξίδι του για τη Βόρεια Αμερική με τρία πλοία και 110 άντρες.
1961
Για πρώτη φορά μια ανθρώπινη κατασκευή περνά κοντά από έναν άλλο πλανήτη: το Βενέρα 1 περνά κοντά από την Αφροδίτη.
1971
Εκτόξευση του διαστημοπλοίου Μαρς 2 για τον Αρη.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy