Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε; Του Σωτήρη Παπαδόπουλου


dice stockisk

Η απελευθέρωση των αδερφών Σουρουλλά και του Βασιλείου αποτελεί πλήγμα για την ανακριτική ομάδα.

 

Οταν η Δικαστής, λέει ευθέως στην Αστυνομία ότι "εδώ και καμία βδομάδα δεν έκανες τίποτε, δεν μου έφερες κανένα στοιχείο, το δεν καταλαβαίνεις";

Το φιάσκο αυτό φουντώνει την ηγεσία του ΑΚΕΛ, που θέλει να μετατρέψει ένα σκάνδαλο σε πολιτική δίωξη.

Στην κυβέρνηση και την Γενική Εισαγγελία θα πρέπει σήμερα να μην κλείσουν μάτι. Διότι την Δευτέρα λήγει το διάταγμα κράτησης και του Στάθη Κιττή, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο. Και ελπίζω να μην ισχύει αυτό που μου ψιθύρισε ένα πουλάκι, ότι θα ήταν ελεύθερος και ο Κιττής, αλλά έτσι και αλλιώς ο γιατρός είπε ότι χρειάζεται νοσηλεία ακόμη τρεις ημέρες.

Διότι τότε το φιάσκο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Τα κόμματα βρίσκουν την ευκαιρία με τέτοιου είδους καταστάσεις και δημιουργούν πόλωση ώστε να "φυλακίσουν" τους φανατικούς τους. Το ΑΚΕΛ θα περάσει σε φουλ επίθεση αν την άλλη εβδομάδα η Αστυνομία δεν "δέσει" την ιστορία με το σκάνδαλο της Cyta.

Όμως οι πολίτες πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν. Δεν είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα, με την ανεργία να χτυπάει κόκκινο, με τα πορτοφόλια μας να αδειάζουν, να τρέχουν όπου τους στείλει το κόμμα. Δεν είμαστε αρνιά. Θέλουμε η δικαιοσύνη να μιλήσει και να τιμωρήσει.

Τα κόμματα θα πρέπει να αφήσουν ανεπηρέαστη την δικαιοσύνη. Δεν είστε οι γνώστες των πάντων. Οποία και αν είναι η απόφαση, όποιον και αν επηρεάζει. Οι πολίτες θέλουν "καθαρούς" εκπροσώπους στα κόμματα και τις ιδέες που πιστεύουν.

Γράφει: Σωτήρης Παπαδόπουλος

 

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Οι πρώην Βρετανίδες Ολυμπιακές καλλιτεχνικές κολυμβήτριες Asha Randall και Katie Clark εμφανίζονται μαζί με τις Sisy Wang και Emily Kuhl σε μία μεγάλη δεξαμενή νερού για να σηματοδοτήσουν τις 100 ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι. Matt Crossick/PA Media Assignments

Ήξερες ότι...

Οι επιστήμονες πίστευαν κάποτε πως αν ποτέ έφτιαχναν μια ατομική βόμβα, αυτή θα ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπρεπε να μεταφερθεί στο στόχο με πλοίο. Σήμερα υπάρχουν πυρηνικές βόμβες ισχύος 1 κιλοτόνου, οι οποίες ζυγίζουν περίπου 6 κιλά.

Σήμερα


Πέμπτη
18
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Γιορτάζουν : Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα

1906
Σεισμός μεγέθους 7,9 βαθμών Ρίχτερ καταστρέφει την πόλη του Σαν Φρανσίσκο.
1946
Διαλύεται η Κοινωνία των Εθνών.
1954
Ο Γκαμάλ Άμπντελ Νάσερ καταλαμβάνει την εξουσία στην Αίγυπτο
1980
Ιδρύεται η Δημοκρατία της Ζιμπάμπουε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy