My Style Rocks: Η Διονυσία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία - «Δεν είναι άδικο να σε βαθμολογούν με 2άρια ;» - Δείτε βίντεο


My Style Rocks: Η Διονυσία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία - «Δεν είναι άδικο να σε βαθμολογούν με 2άρια ;» - Δείτε βίντεο
Τρεις μερες έμειναν πριν τον μεγάλο τελικό του MSR και οι διαγωνιζόμενες είχαν ως θέμα να συνοδεύσουν CEO

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βερολίνο, Γερμανία: Ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, με τις συζύγους τους, Έλκε Μπίουντενμπέντερ και Μπριζίτ Μακρόν, τηρούν ενός λεπτού σιγή στο Μνημείο για τους Δολοφονημένους Εβραίους της Ευρώπης. Jesco Denzel Handout/EPA

Ήξερες ότι...

Κάθε χρόνο, καταγράφονται 90.000 εγκυμοσύνες από της αγγλίδες έφηβες. Από αυτές, οι 2.200 αφορούν κορίτσια κάτω των 14ων ετών!

Σήμερα


Τετάρτη
29
Μαΐου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Κυανοκράνων

Γιορτάζουν :Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

1453
Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς ύστερα από πολιορκία δύο μηνών, σηματοδοτώντας το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
1953
Ο Νεπαλέζος Τένζινγκ Νοργκάι και ο Νεοζηλανδός Έντμουντ Χίλαρι γίνονται οι πρώτοι άνθρωποι που φτάνουν στην υψηλότερη κορυφή των Ιμαλαΐων, στο Έβερεστ, σε υψόμετρο 8.847 μέτρων.
1985
39 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στο στάδιο Χέιζελ των Βρυξελλών, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ Ιταλών και Βρετανών φιλάθλων, πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λίβερπουλ.
1998
Η γαλλική εθνοσυνέλευση αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους, προκαλώντας την αντίδραση της Άγκυρας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy