Φωτογραφία της ημέρας

bloodpaintΜήνυμα με αίμα. Η ζωγράφος Illima Gore ποζάρει μπροστά από τον πίνακά της, διαμαρτυρία για τον Trump, «Rise Up Thy Young Blood» που είναι ζωγραφισμένος με 6 λίτρα ανθρώπινο αίμα. Ο πίνακας παρουσιάστηκε στο Λος Αντζελες και είναι βασισμένος στο γνωστό έργο του Henry Mosler που απεικονίζει την Betzy Ross να ράβει την πρώτη αμερικανική σημαία, με την νέα και αιμα

Ήξερες ότι...

Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας.

 


10723341 10152327326820303 20363126 nΗ Ρωξάνη είναι μιας κάποιας ηλικίας, ετησίως αυξανόμενης. Ζει και ποδηλατεί στο Άμστερνταμ. Γράφει κείμενα για εσωτερική κατανάλωση και φτιάχνει γλυκά για εξωτερική κατανάλωση. Της αρέσουν τα zombies παντός είδους και απεχθάνεται τα πολιτικά βαμπίρ. Το όνειρό της είναι να μάθει πώς γίνονται οι συκόπιτες και πώς εξελίσσονται κράτη όπως η Κύπρος.

Η ασφάλεια της οθόνης. Της Ρωξάνης Παστού

roxaniactivismΔεν ξέρω αν έχει αναγνωριστεί ως φαινόμενο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει ένα σύγχρονο φαινόμενο που λέγεται (ή θα έπρεπε να λέγεται) «η ασφάλεια της οθόνης».

  Περισσότερα...

 

Η ανθρώπινη ζωή είναι σχετικά σύντομη. Της Ρωξάνης Παστού

ant gioconda 16x9 1600«Η ανθρώπινη ζωή είναι σχετικά σύντομη». Αυτό έγραφε το άρθρο, με μια φωτογραφία από ένα δάσος από πάνω, με το φως να ξεπροβάλλει μέσα από τους ψηλόλιγνους κορμούς των δέντρων.

  Περισσότερα...

 

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
17
Ιανουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Αντώνιος, Αντώνης, Τόνης, Τόνυ, Νάκος, Αντώνας, Αντωνάκος, Αντωνάκης, Αντωνούλα, Αντωνία, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης, Θεόδουλος, Θεόδουλη

1822
Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
1827
Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
1838
Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
1923
Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Ακολουθήστε μας