Φωτογραφία της ημέρας

hamonfrΗ εκδίκηση του μαρκαδόρου. Οι περισσότεροι από εμάς δεν νιώθουμε ότι συμμετέχουμε στις πολιτικές αποφάσεις, αρκετοί δε έχουν την χειρότερη εικόνα για τους πολιτικούς και μάλιστα νιώθουν ανήμποροι για το μέλλον που μας επιφυλάσσεται. Ετσι λοιπόν δουλειά πιάνει ο μαρκαδόρος για να χρωματίσει με κακία ή χιούμορ και να πάρει πίσω έστω λίγη πολιτική αξιοπρέπεια. Στην φωτογραφία ο Γάλλος Σοσιαλιστής υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές. Benoit Hamon που τελικά πήρε την 5η θέση με ποσοστό κοντά στο 6% μόνο... (AP Photo/Claude Paris)

Ήξερες ότι...

Οι δεξιόχειρες ζουν περισσότερο από τους αριστερόχειρες.

 


10723341 10152327326820303 20363126 nΗ Ρωξάνη είναι μιας κάποιας ηλικίας, ετησίως αυξανόμενης. Ζει και ποδηλατεί στο Άμστερνταμ. Γράφει κείμενα για εσωτερική κατανάλωση και φτιάχνει γλυκά για εξωτερική κατανάλωση. Της αρέσουν τα zombies παντός είδους και απεχθάνεται τα πολιτικά βαμπίρ. Το όνειρό της είναι να μάθει πώς γίνονται οι συκόπιτες και πώς εξελίσσονται κράτη όπως η Κύπρος.

Η ασφάλεια της οθόνης. Της Ρωξάνης Παστού

roxaniactivismΔεν ξέρω αν έχει αναγνωριστεί ως φαινόμενο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει ένα σύγχρονο φαινόμενο που λέγεται (ή θα έπρεπε να λέγεται) «η ασφάλεια της οθόνης».

  Περισσότερα...

 

Η ανθρώπινη ζωή είναι σχετικά σύντομη. Της Ρωξάνης Παστού

ant gioconda 16x9 1600«Η ανθρώπινη ζωή είναι σχετικά σύντομη». Αυτό έγραφε το άρθρο, με μια φωτογραφία από ένα δάσος από πάνω, με το φως να ξεπροβάλλει μέσα από τους ψηλόλιγνους κορμούς των δέντρων.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Δευτέρα
24
Απριλίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων σε Ζώα

Γιορτάζουν :Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Αχίλιος, Αχίλλιος, Αχίλειος, Αχίλλειος, Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα, Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Ζέτα, Ζέττα, Έλλη, Βέτα, Θαυμαστός, Θαυμαστή

1154 π.Χ.
Θεωρείται ότι οι Αχαιοί καταφέρνουν να μπουν στην Τροία μέσα στον Δούρειο Ίππο..
1821
Ο Αθανάσιος Διάκος βρίσκει φρικτό θάνατο με ανασκολοπισμό από τους Οθωμανούς οι οποίοι τον είχαν συλλάβει την προηγουμένη στη Μάχη της Αλαμάνας.
1898
Οι ΗΠΑ κηρύσσουν τον πόλεμο στην Ισπανία.
1981
Κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός υπολογιστής από την IBM.
2004
Το Σχέδιο Ανάν για λύση του Κυπριακού απορρίπτεται από τους Ελληνοκύπριους με 76%.

Ακολουθήστε μας