Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 


10723341 10152327326820303 20363126 nΗ Ρωξάνη είναι μιας κάποιας ηλικίας, ετησίως αυξανόμενης. Ζει και ποδηλατεί στο Άμστερνταμ. Γράφει κείμενα για εσωτερική κατανάλωση και φτιάχνει γλυκά για εξωτερική κατανάλωση. Της αρέσουν τα zombies παντός είδους και απεχθάνεται τα πολιτικά βαμπίρ. Το όνειρό της είναι να μάθει πώς γίνονται οι συκόπιτες και πώς εξελίσσονται κράτη όπως η Κύπρος.

Η ασφάλεια της οθόνης. Της Ρωξάνης Παστού

roxaniactivismΔεν ξέρω αν έχει αναγνωριστεί ως φαινόμενο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει ένα σύγχρονο φαινόμενο που λέγεται (ή θα έπρεπε να λέγεται) «η ασφάλεια της οθόνης».

  Περισσότερα...

 

Η ανθρώπινη ζωή είναι σχετικά σύντομη. Της Ρωξάνης Παστού

ant gioconda 16x9 1600«Η ανθρώπινη ζωή είναι σχετικά σύντομη». Αυτό έγραφε το άρθρο, με μια φωτογραφία από ένα δάσος από πάνω, με το φως να ξεπροβάλλει μέσα από τους ψηλόλιγνους κορμούς των δέντρων.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
28
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

585 π.Χ.
Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
1934
Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
1952
Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.
1961
Το άρθρο του Πίτερ Μπένενσον "Οι ξεχασμένοι κρατούμενοι" δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα The Observer. Η δημοσίευση του άρθρου θα καθιερωθεί αργότερα ως η ίδρυση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ακολουθήστε μας