Κι άλλο φούσκωμα στους λογαριασμούς ΑΗΚ

Κι άλλο φούσκωμα στους λογαριασμούς ΑΗΚ

Λέγαμε τις τελευταίες μέρες για αυξήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρισμού 5% σε σχέση με το περασμένο δίμηνο, 11% σε σχέση με το περσινό κ.τ.λ. Συν το φούσκωμα λόγω κλιματιστικών, λέγαμε.
 
Αφήσαμε όμως κάτι πίσω. Προσθέστε και το κόστος των επενδύσεων για νέα μονάδα 160 μεγαβάτ, για την εγκατάσταση μονάδων αποθείωσης και κατακράτησης σωματιδίων στις Μονάδες Ατμού 1&2 του ΗΣ Βασιλικού και την αναβάθμιση της υφιστάμενης Μονάδας Κατακράτησης Σωματιδίων στη Μονάδα 3 του ΗΣ Βασιλικού.
 
Η ΡΑΕΚ ενέκρινε τη συμπερίληψη

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

mpalafokia

Ρύπανση από μπαλάκια. Πολύς λόγος γίνεται για τα πλαστικά, ιδιαίτερα αυτά της μιας χρήσης που καταφέρνουν και βρίσκονται σε τεράστιες ποσότητες στην θάλασσα. Η φωτογραφία αποδεικνύει μια άλλου τύπου ρύπανση από αυτές που κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί. Η μικρή φώκια κολυμπά στον Ειρηνικό Ωκεανό πάνω από χαμένα μπαλάκια του γκολφ που έχουν καλύψει τον βυθό καθώς η περιοχή γειτονεύει με ένα γήπεδο. Η απίστευτη φωτογραφία είναι από το Pebble Beach στην Καλιφόρνια. Alex Weber/Handout via REUTERS

Ήξερες ότι...

Οι Εσκιμώοι χρησιμοποιούν ψυγεία για να προστατεύσουν το φαγητό τους από το ψύχος...

Σήμερα


Τρίτη
18
Ιουνίου
2019

Γιορτάζουν : Κανένας

1815
Γίνεται η μάχη του Βατερλώ, την οποία ο Ναπολέων έχασε από Άγγλους και Πρώσσους.
1953
Ανακηρύσσεται η Δημοκρατία της Αιγύπτου και καταργείται η Βασιλεία.
1967
Ο Τζίμι Χέντριξ βάζει φωτιά στην κιθάρα του πάνω στη σκηνή του Μοντερέι Ποπ Φεστιβάλ.
1983
Η αστροναύτης Σάλλυ Ράιντ γίνεται η πρώτη Αμερικανίδα που πετάει στο διάστημα.
1989
Διεξάγονται στην Ελλάδα ταυτόχρονα Εθνικές εκλογές και Ευρωεκλογές. Στις Εθνικές εκλογές νικητής η Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν κατορθώνει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και αργότερα ορίζεται νέα ημερομηνία Εθνικών εκλογών η 5η Νοεμβρίου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter