Καταγγελίες γιατρών έφεραν έφοδο στον ΠΙΣ

Καταγγελίες γιατρών έφεραν έφοδο στον ΠΙΣ
Δηλώσεις μελών της ηγεσίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, ανακοινώσεις με τις οποίες ο ΠΙΣ καλούσε επίσημα τα μέλη του να μη συμμετέχουν στο ΓεΣΥ, γραπτά και ηλεκτρονικά μηνύματα μελών της ηγεσίας του ΠΙΣ, στα οποία γίνονται αναφορές για «αποστάτες» και προτρέπουν τους γιατρούς να μην ενταχθούν στο Γενικό Σύστημα Υγείας, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στον φάκελο που ετοίμασε η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού, η οποία ανακοίνωσε χθες επίσημα την έναρξη αυτεπάγγελτης έρευνας εναντίον του Ιατρικού Συλλόγου. 
 
Η έρευνα, σύμφωνα με

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

karavakia

Πάρκινγκ. Ούτε για ψάρεμα, ούτε στην θάλασσα για τα μικρά ψαράδικα της φωτογραφίας. Ολα ασφαλή στο λιμάνι του Varaval για να περάσει και να φύγει ο κυκλώνας Vayu. EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Ήξερες ότι...

Ο μαϊντανός είναι το βότανο που χρησιμοποιείται περισσότερο σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα


Δευτέρα
17
Ιουνίου
2019
Παγκόσμια ημέρα Κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1789
Γαλλική Επανάσταση: Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ κλείνει την αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης.Οι εκπρόσωποι της Τρίτης Τάξης στη Γενική Συνέλευση συστήνουν Εθνοσυνέλευση.
1940
Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από τη Σοβιετική Ένωση.
1944
Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από τη Δανία.
1972
Γουώτεργκεητ: Πέντε άνθρωποι του Λευκού Οίκου συλλαμβάνονται κάνοντας διάρρηξη στα γραφεία της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, στην προσπάθεια παρακολούθησης της αντιπολίτευσης από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter