Προστασία επιχειρήσεων από καταχρηστικές ρήτρες

Προστασία επιχειρήσεων από καταχρηστικές ρήτρες
Σε νέα φόρμουλα για την επέκταση της προστασίας από τις καταχρηστικές ρήτρες και στα νομικά πρόσωπα, κατέληξαν χθες τα μέλη της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου. Μετά από συναντήσεις και διαβουλεύσεις, οι βουλευτές έβαλαν νερό στο κρασί τους και προχώρησαν σε αναθεώρηση της πρότασης νόμου, στην οποία περιλήφθηκαν οι εισηγήσεις του υπουργείου Οικονομικών και του Συνδέσμου Τραπεζών.
 
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη πρόταση νόμου, θα καλύπτονται από τη νομοθεσία πολύ μικρές επιχειρήσεις οι οποίες θα πρέπει να πληρούν δύο από τρία κριτήρια.

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

karavakia

Πάρκινγκ. Ούτε για ψάρεμα, ούτε στην θάλασσα για τα μικρά ψαράδικα της φωτογραφίας. Ολα ασφαλή στο λιμάνι του Varaval για να περάσει και να φύγει ο κυκλώνας Vayu. EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Ήξερες ότι...

Ο μαϊντανός είναι το βότανο που χρησιμοποιείται περισσότερο σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα


Δευτέρα
17
Ιουνίου
2019
Παγκόσμια ημέρα Κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1789
Γαλλική Επανάσταση: Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ κλείνει την αίθουσα συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης.Οι εκπρόσωποι της Τρίτης Τάξης στη Γενική Συνέλευση συστήνουν Εθνοσυνέλευση.
1940
Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από τη Σοβιετική Ένωση.
1944
Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από τη Δανία.
1972
Γουώτεργκεητ: Πέντε άνθρωποι του Λευκού Οίκου συλλαμβάνονται κάνοντας διάρρηξη στα γραφεία της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, στην προσπάθεια παρακολούθησης της αντιπολίτευσης από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter