Φωτογραφία της ημέρας

diavatirrΤι είναι τούτο; Φλούο και ασφαλές, έτσι φαίνεται κάτω από υπεριώδεις ακτίνες το νέο ηλεκτρονικό διαβατήριο των Γερμανών που παρουσιάστηκε στο Βερολίνο. REUTERS/Fabrizio Bensch

Ήξερες ότι...

Το 1928, δημιουργήθηκε ο χαρακτήρας του Μίκυ Μάους από τον Ουόλτ Ντίσνεϊ. Δύο χρόνια αργότερα, η Σάρλοτ Κλαρκ ξεκίνησε να κατασκευάζει τις πρώτες κούκλες του Μίκυ.

 Ο Παναγιώτης Χαραλάμπους είναι Μηχανικός Υπολογιστών στην Mediterranean Acoustics R & D καθώς και Υποψήφιος Διδάκτωρ και βοηθός διδασκαλίας στο Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ. Διαθέτει ένα ευρύ επιστημονικό υπόβαθρο καθώς είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Αθήνας, MBA στη Διοίκηση της Μηχανικής και Τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο Northcentral στην Αριζόνα, καθώς και μιας πληθώρας από επαγγελματικές πιστοποιήσεις σε διάφορες τεχνολογίες Microsoft. Έχει επαγγελματική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών λογισμικού και τα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντα του εξελίσσονται γύρω από υπολογιστική ακουστική και τις εφαρμογές τους στην εικονική πραγματικότητα, διαδραστικά περιβάλλοντα και παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ταυτόχρονα με τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα, έχει αναπτύξει κοινωνική και πολιτική δράση καθώς είναι μέλος του επαρχιακού συμβουλίου της ΕΔΟΝ και μέλος του ΑΚΕΛ.

Γράμμα σε ένα σύντροφο. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

commsintrofwΓεια σου σύντροφε,

  Περισσότερα...

 

Ποτέ την Κυριακή. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

douliakiriakiΕίναι πρωτοφανής η ένταση και το πάθος με τα οποία τις τελευταίες μέρες προωθείται η απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων και η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

  Περισσότερα...

 

Η Κραυγή. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Ίσως οι πληγές που μας άνοιξε η πολιτική τα τελευταία χρόνια να μην επουλωθούν ποτέ.

  Περισσότερα...

 

Ο Καπιταλισμός, το γαλατικό χωριό και μια χαραμάδα ελπίδας. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Οι εποχές της ύφεσης, των μνημονίων και της μιζέριας έφεραν ξανά στο προσκήνιο της μόδας τις βαθυστόχαστες συζητήσεις και τον ιδεολογικό πόλεμο που είχαν καταντήσει μπανάλ και ντεμοντέ μετά το περιβόητο «τέλος της ιστορίας» του Φράνσις Φουκουγιάμα.

  Περισσότερα...

 

Πίθηκοι, Μπανάνες και Ρατσισμός. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Ένα ενδιαφέρον πείραμα που αναφέρεται συχνά σε εγχειρίδια οργάνωσης και διοίκησης είναι το εξής.

  Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
26
Φεβρουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Φώτιος, Φωτεινή, Φανή, Φώτης, Φωτεινός

1909
Ογκώδες συλλαλητήριο στην Πλατεία Ομονοίας. Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης Γεώργιου Θεοτόκη. Καταλαμβάνουν το χώρο προ της Βουλής και συμπλέκονται με τη φρουρά, χρησιμοποιώντας πέτρες και μαχαίρια.
1936
Έπειτα από μακροχρόνιες έρευνες, ο Φέρντιναντ Πόρσε παρουσιάζει το «λαϊκό αυτοκίνητο», γνωστότερο ως Volkswagen.
1995
Η παλαιότερη επενδυτική τράπεζα της Βρετανίας Barings Bank καταρρέει, όταν ένας υπάλληλός της χάνει στην αγορά παραγώγων κεφάλαια ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Θα αγορασθεί για 1 λίρα από την ING.

Ακολουθήστε μας