Φωτογραφία της ημέρας

bloodpaintΜήνυμα με αίμα. Η ζωγράφος Illima Gore ποζάρει μπροστά από τον πίνακά της, διαμαρτυρία για τον Trump, «Rise Up Thy Young Blood» που είναι ζωγραφισμένος με 6 λίτρα ανθρώπινο αίμα. Ο πίνακας παρουσιάστηκε στο Λος Αντζελες και είναι βασισμένος στο γνωστό έργο του Henry Mosler που απεικονίζει την Betzy Ross να ράβει την πρώτη αμερικανική σημαία, με την νέα και αιμα

Ήξερες ότι...

Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας.

 Ο Παναγιώτης Χαραλάμπους είναι Μηχανικός Υπολογιστών στην Mediterranean Acoustics R & D καθώς και Υποψήφιος Διδάκτωρ και βοηθός διδασκαλίας στο Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ. Διαθέτει ένα ευρύ επιστημονικό υπόβαθρο καθώς είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Αθήνας, MBA στη Διοίκηση της Μηχανικής και Τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο Northcentral στην Αριζόνα, καθώς και μιας πληθώρας από επαγγελματικές πιστοποιήσεις σε διάφορες τεχνολογίες Microsoft. Έχει επαγγελματική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών λογισμικού και τα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντα του εξελίσσονται γύρω από υπολογιστική ακουστική και τις εφαρμογές τους στην εικονική πραγματικότητα, διαδραστικά περιβάλλοντα και παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ταυτόχρονα με τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα, έχει αναπτύξει κοινωνική και πολιτική δράση καθώς είναι μέλος του επαρχιακού συμβουλίου της ΕΔΟΝ και μέλος του ΑΚΕΛ.

Γράμμα σε ένα σύντροφο. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

commsintrofwΓεια σου σύντροφε,

  Περισσότερα...

 

Ποτέ την Κυριακή. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

douliakiriakiΕίναι πρωτοφανής η ένταση και το πάθος με τα οποία τις τελευταίες μέρες προωθείται η απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων και η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

  Περισσότερα...

 

Η Κραυγή. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Ίσως οι πληγές που μας άνοιξε η πολιτική τα τελευταία χρόνια να μην επουλωθούν ποτέ.

  Περισσότερα...

 

Ο Καπιταλισμός, το γαλατικό χωριό και μια χαραμάδα ελπίδας. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Οι εποχές της ύφεσης, των μνημονίων και της μιζέριας έφεραν ξανά στο προσκήνιο της μόδας τις βαθυστόχαστες συζητήσεις και τον ιδεολογικό πόλεμο που είχαν καταντήσει μπανάλ και ντεμοντέ μετά το περιβόητο «τέλος της ιστορίας» του Φράνσις Φουκουγιάμα.

  Περισσότερα...

 

Πίθηκοι, Μπανάνες και Ρατσισμός. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Ένα ενδιαφέρον πείραμα που αναφέρεται συχνά σε εγχειρίδια οργάνωσης και διοίκησης είναι το εξής.

  Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
17
Ιανουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Αντώνιος, Αντώνης, Τόνης, Τόνυ, Νάκος, Αντώνας, Αντωνάκος, Αντωνάκης, Αντωνούλα, Αντωνία, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης, Θεόδουλος, Θεόδουλη

1822
Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
1827
Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
1838
Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
1923
Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Ακολουθήστε μας