Φωτογραφία της ημέρας

megalipeftiΜεγάλη Πέμπτη. Την ημέρα αυτή παραδοσιακά βάφουν οι νοικοκυρές τα αβγά τους για το Πάσχα. Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο και για τις εταιρίες παραγωγής χρωματιστών αβγών όπως αυτή στo Drassmarkt της Αυστρίας που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να καλύψει την ζήτηση της γιορτής. REUTERS/Leonhard Foeger

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδερφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

 Ο Παναγιώτης Χαραλάμπους είναι Μηχανικός Υπολογιστών στην Mediterranean Acoustics R & D καθώς και Υποψήφιος Διδάκτωρ και βοηθός διδασκαλίας στο Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ. Διαθέτει ένα ευρύ επιστημονικό υπόβαθρο καθώς είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Αθήνας, MBA στη Διοίκηση της Μηχανικής και Τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο Northcentral στην Αριζόνα, καθώς και μιας πληθώρας από επαγγελματικές πιστοποιήσεις σε διάφορες τεχνολογίες Microsoft. Έχει επαγγελματική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών λογισμικού και τα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντα του εξελίσσονται γύρω από υπολογιστική ακουστική και τις εφαρμογές τους στην εικονική πραγματικότητα, διαδραστικά περιβάλλοντα και παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ταυτόχρονα με τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα, έχει αναπτύξει κοινωνική και πολιτική δράση καθώς είναι μέλος του επαρχιακού συμβουλίου της ΕΔΟΝ και μέλος του ΑΚΕΛ.

Γράμμα σε ένα σύντροφο. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

commsintrofwΓεια σου σύντροφε,

  Περισσότερα...

 

Ποτέ την Κυριακή. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

douliakiriakiΕίναι πρωτοφανής η ένταση και το πάθος με τα οποία τις τελευταίες μέρες προωθείται η απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων και η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

  Περισσότερα...

 

Η Κραυγή. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Ίσως οι πληγές που μας άνοιξε η πολιτική τα τελευταία χρόνια να μην επουλωθούν ποτέ.

  Περισσότερα...

 

Ο Καπιταλισμός, το γαλατικό χωριό και μια χαραμάδα ελπίδας. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Οι εποχές της ύφεσης, των μνημονίων και της μιζέριας έφεραν ξανά στο προσκήνιο της μόδας τις βαθυστόχαστες συζητήσεις και τον ιδεολογικό πόλεμο που είχαν καταντήσει μπανάλ και ντεμοντέ μετά το περιβόητο «τέλος της ιστορίας» του Φράνσις Φουκουγιάμα.

  Περισσότερα...

 

Πίθηκοι, Μπανάνες και Ρατσισμός. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Ένα ενδιαφέρον πείραμα που αναφέρεται συχνά σε εγχειρίδια οργάνωσης και διοίκησης είναι το εξής.

  Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
26
Μαρτίου
2017

Γιορτάζουν : Πούλιος, Συλάς, Σύλος, Σύλα, Σύλια, Σύλη

1871
Το Παρίσι εκλέγει νέο δημοτικό συμβούλιο. Έναρξη της Παρισινής Κομμούνας.
1913
Βουλγαρικές δυνάμεις καταλαμβάνουν την Αδριανούπολη.
1926
Ίδρυση του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ρεάλ Οβιέδο στο Οβιέδο της Αστούριας στην Ισπανία.
1999
Ο Ζακ Εντουάρ Αλεξίς γίνεται Πρωθυπουργός της Αϊτής.
2007
Ζητάει συγνώμη ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε για τη χρήση γυναικών ως σεξουαλικών αντικειμένων σε οίκους ανοχής στα μέτωπα, τον καιρό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακολουθήστε μας