Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 Ο Παναγιώτης Χαραλάμπους είναι Μηχανικός Υπολογιστών στην Mediterranean Acoustics R & D καθώς και Υποψήφιος Διδάκτωρ και βοηθός διδασκαλίας στο Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ. Διαθέτει ένα ευρύ επιστημονικό υπόβαθρο καθώς είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Αθήνας, MBA στη Διοίκηση της Μηχανικής και Τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο Northcentral στην Αριζόνα, καθώς και μιας πληθώρας από επαγγελματικές πιστοποιήσεις σε διάφορες τεχνολογίες Microsoft. Έχει επαγγελματική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών λογισμικού και τα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντα του εξελίσσονται γύρω από υπολογιστική ακουστική και τις εφαρμογές τους στην εικονική πραγματικότητα, διαδραστικά περιβάλλοντα και παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ταυτόχρονα με τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα, έχει αναπτύξει κοινωνική και πολιτική δράση καθώς είναι μέλος του επαρχιακού συμβουλίου της ΕΔΟΝ και μέλος του ΑΚΕΛ.

Γράμμα σε ένα σύντροφο. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

commsintrofwΓεια σου σύντροφε,

  Περισσότερα...

 

Ποτέ την Κυριακή. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

douliakiriakiΕίναι πρωτοφανής η ένταση και το πάθος με τα οποία τις τελευταίες μέρες προωθείται η απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων και η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

  Περισσότερα...

 

Η Κραυγή. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Ίσως οι πληγές που μας άνοιξε η πολιτική τα τελευταία χρόνια να μην επουλωθούν ποτέ.

  Περισσότερα...

 

Ο Καπιταλισμός, το γαλατικό χωριό και μια χαραμάδα ελπίδας. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Οι εποχές της ύφεσης, των μνημονίων και της μιζέριας έφεραν ξανά στο προσκήνιο της μόδας τις βαθυστόχαστες συζητήσεις και τον ιδεολογικό πόλεμο που είχαν καταντήσει μπανάλ και ντεμοντέ μετά το περιβόητο «τέλος της ιστορίας» του Φράνσις Φουκουγιάμα.

  Περισσότερα...

 

Πίθηκοι, Μπανάνες και Ρατσισμός. Του Παναγιώτη Χαραλάμπους

  

Ένα ενδιαφέρον πείραμα που αναφέρεται συχνά σε εγχειρίδια οργάνωσης και διοίκησης είναι το εξής.

  Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
28
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

585 π.Χ.
Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
1934
Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
1952
Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.
1961
Το άρθρο του Πίτερ Μπένενσον "Οι ξεχασμένοι κρατούμενοι" δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα The Observer. Η δημοσίευση του άρθρου θα καθιερωθεί αργότερα ως η ίδρυση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ακολουθήστε μας