Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 


Ο Δρ. Νικόλας Δρουσιώτης είναι πτυχιούχος χημικός μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στην κατάλυση πετρελαϊκών προϊόντων από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Δανίας. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην βιοτεχνολογία από το Πανεπιστήμιο του Ulster (Βόρειος Ιρλανδία) και διδακτορικού από το Imperial College Λονδίνου με εξειδίκευση στην παραγωγή ενέργειας από ηλεκτροχημικές αντιδράσεις μέσω χρησιμοποίησης υδρογόνου και άλλων καυσίμων. Έχει δημιουργήσει 2 πατέντες και έχει δημοσιεύσει αρκετές μελέτες σε ερευνητικά περιοδικά καθώς και παρουσιάσεις της ειδικότητας του σε παγκόσμια συνέδρια. Τελευταίως συνεργάστηκε με πανεπιστήμια στην Κύπρο (Πανεπιστήμιο Κύπρου και ΤΕΠΑΚ) και τώρα εργοδοτείται από την Shell ως τεχνολόγος πετρελαιοειδών στο Άμστερνταμ. 

Ενέργεια-Οικονομία-Βιώσιμη ανάπτυξη και Φυσικό αέριο, του Νικόλα Δρουσιώτη

Nicolas_Droushiotis_Sample_figure_1Η καθημερινή μας ζωή αλλά και τα περισσότερα τεχνολογικά επιτεύγματα της εποχής μας στηρίζονται κυρίως στην χρησιμοποίηση των ορυκτών καυσίμων.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
28
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

585 π.Χ.
Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
1934
Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
1952
Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.
1961
Το άρθρο του Πίτερ Μπένενσον "Οι ξεχασμένοι κρατούμενοι" δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα The Observer. Η δημοσίευση του άρθρου θα καθιερωθεί αργότερα ως η ίδρυση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ακολουθήστε μας