Φωτογραφία της ημέρας

papaplintirioΤο πλυντήριο ρούχων της φωτογραφίας φέρει την επωνυμία «Papa Francesco Laundry» και αυτό γιατί αποτελεί αποκλειστική δωρεά και φροντίδα του. Σκοπός του να έχουν οι άστεγοι της Ρώμης, ένα μέρος να πλένουν, στεγνώνουν και σιδερώνουν τα ρούχα τους, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μέρος της αξιοπρέπειάς τους. EPA/ANGELO CARCONI

Ήξερες ότι...

Οι γάτες μπορούν να βγάλουν 100 φωνητικούς ήχους, ενώ τα σκυλιά 10.

 


Ο Δρ. Νικόλας Δρουσιώτης είναι πτυχιούχος χημικός μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στην κατάλυση πετρελαϊκών προϊόντων από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Δανίας. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην βιοτεχνολογία από το Πανεπιστήμιο του Ulster (Βόρειος Ιρλανδία) και διδακτορικού από το Imperial College Λονδίνου με εξειδίκευση στην παραγωγή ενέργειας από ηλεκτροχημικές αντιδράσεις μέσω χρησιμοποίησης υδρογόνου και άλλων καυσίμων. Έχει δημιουργήσει 2 πατέντες και έχει δημοσιεύσει αρκετές μελέτες σε ερευνητικά περιοδικά καθώς και παρουσιάσεις της ειδικότητας του σε παγκόσμια συνέδρια. Τελευταίως συνεργάστηκε με πανεπιστήμια στην Κύπρο (Πανεπιστήμιο Κύπρου και ΤΕΠΑΚ) και τώρα εργοδοτείται από την Shell ως τεχνολόγος πετρελαιοειδών στο Άμστερνταμ. 

Ενέργεια-Οικονομία-Βιώσιμη ανάπτυξη και Φυσικό αέριο, του Νικόλα Δρουσιώτη

Nicolas_Droushiotis_Sample_figure_1Η καθημερινή μας ζωή αλλά και τα περισσότερα τεχνολογικά επιτεύγματα της εποχής μας στηρίζονται κυρίως στην χρησιμοποίηση των ορυκτών καυσίμων.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
23
Απριλίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Γιορτάζουν : Γεώργιος, Γεωργής, Γιώργος, Γεωργία, Γιωργία, Γεωργούλα, Γωγώ

1941
Β Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Ελλάδα υπογράφει ανακωχή με τη Γερμανία.
1967
Ο Σογιούζ 1 εκτοξεύεται σε τροχιά μεταφέροντας τον κοσμοναύτη Βλαντιμίρ Κομάρωφ, ο οποίος σκοτώνεται κατά την επάνοδο στη Γη.
1999
Αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βομβαρδίζουν το κτίριο τής σερβικής ραδιοτηλεόρασης (RTS), σκοτώνοντας 16 εργαζόμενους σε αυτήν.
2010
Η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που προσφεύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ακολουθήστε μας