m alexopoulosΟ Μιχάλης Αλεξόπουλος γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1982. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου (2006) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, με θέμα την Εκπαίδευση, την Τεχνολογία και την Κοινωνία (Education, Technology and Society), του Πανεπιστημίου του Bristol (2007).

Από το 2007 εργάζεται ως εκπαιδευτικός δημοτικής εκπαίδευσης στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Διετέλεσε πρόεδρος της Κλαδικής Συμβασιούχων Λάρνακας από το 2012 μέχρι το 2016. Διετέλεσε επίσης, αντιπρόεδρος της Παγκύπριας Κλαδικής Συμβασιούχων, (2012-2015) και μέλος της ίδια κλαδικής (2015-2016). Από το 2014 είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔ και μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λάρνακας.

Στην παρούσα φάση είναι Γενικός Γραμματέας της Ανεξάρτητης Κίνησης Δασκάλων και Νηπιαγωγών (Α.Κί.ΔΑ).

Πρόσφατα, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των αναγκών σε εκπαιδευτικό ...

Αξιότιμοι κύριοι του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Σκεφτήκατε άραγε ποτέ να απολογηθείτε, απέναντι ...

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Δημόσιο Σχολείο, οι εκπαιδευτικοί και ο συνδικαλισμός, δέχονται έναν ...
That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ashkelon, Ισραήλ: Το Iron Dome σε πλήρη λειτουργία στον ουρανό του Ισραήλ αφού το Ιράν εκτόξευσε drones και πυραύλους προς τη χώρα. Amir Cohen/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι αρχαίοι κινέζοι ζωγράφοι μπορούσαν ελεύθερα να ζωγραφίζουν γυμνές γυναίκες και ερωτικές περιπτύξεις. Ποτέ τους, όμως, δεν ζωγράφισαν μια γυμνή γυναικεία πατούσα!

Σήμερα


Τρίτη
16
Απριλίου
2024
Διεθνής Ημέρα κατά του Θορύβου

Γιορτάζουν :Γαλήνη, Γαληνός, Νίκη, Καλλίς, Καλλίδα, Καλλία, Κάλλι, Καλίς, Καλίδα, Καλία, Κάλι, Χιονία, Χιονούλα, Χιονίτσα, Χιονάτη

1705
Ο Ισαάκ Νεύτων χρίζεται ιππότης από τη βασίλισσα Άννα.
1919
Ο Μαχάτμα Γκάντι καθιερώνει τη 16η Απριλίου ως ημέρα νηστείας και προσευχής για τα θύματα της σφαγής του Αμριτσάρ από τις βρετανικές δυνάμεις.
1956
Ο στρατάρχης Χάρντινγκ εξαπολύει στην Κύπρο άγρια εκστρατεία εναντίον της ΕΟΚΑ.
2003
Υπογράφεται στην Αθήνα συνθήκη προσχώρησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση 10 νέων μελών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy