ergatoudis

Ο Μάριος Στυλιανού γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1979. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με διάκριση και υποτροφία επίδοσης από το ΙΚΥ Ελλάδας (2003). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Γλωσσοδιδακτικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό άριστα και στα «Πληροφοριακά Συστήματα» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στο παρόν στάδιο εκπονεί τη διδακτορική διατριβή του στο ΑΠΘ, με τίτλο: «Διαδικασίες εισαγωγής του προγράμματος σπουδών για το γλωσσικό μάθημα στην Κύπρο: Μια κριτική εθνογραφική προσέγγιση» και έχει παρουσιάσει την επιστημονική του δουλειά σε συνέδρια του εξωτερικού.

Συμμετείχε στις ομάδες διαμόρφωσης του νέου Αναλυτικού Προγράμματος της Γλώσσας και από το 2010 έχει αναλάβει στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο τον συντονισμό της εισαγωγής και προώθησης του Νέου Αναλυτικού στη Δημοτική Εκπαίδευση.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γλώσσας και Πολιτισμού και ιδρυτικό μέλος της Κυπριακής Εταιρείας Ανάγνωσης και Γραμματισμού (LitRACY).

 

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Οι πρώην Βρετανίδες Ολυμπιακές καλλιτεχνικές κολυμβήτριες Asha Randall και Katie Clark εμφανίζονται μαζί με τις Sisy Wang και Emily Kuhl σε μία μεγάλη δεξαμενή νερού για να σηματοδοτήσουν τις 100 ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι. Matt Crossick/PA Media Assignments

Ήξερες ότι...

Οι επιστήμονες πίστευαν κάποτε πως αν ποτέ έφτιαχναν μια ατομική βόμβα, αυτή θα ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπρεπε να μεταφερθεί στο στόχο με πλοίο. Σήμερα υπάρχουν πυρηνικές βόμβες ισχύος 1 κιλοτόνου, οι οποίες ζυγίζουν περίπου 6 κιλά.

Σήμερα


Παρασκευή
19
Απριλίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1770
O Άγγλος πλοίαρχος Τζέιμς Κουκ αντικρύζει για πρώτη φορά τις ακτές της Αυστραλίας.
1839
Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
1961
Η Σιέρα Λεόνε γίνεται ανεξάρτητο κράτος.
2005
Ο Γερμανός καρδινάλιος Γιόσεφ Ράτσινγκερ εκλέγεται 265ος Πάπας, με το όνομα Βενέδικτος ΙΣΤ

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy