Φωτογραφία της ημέρας

manuelamadrid 

Η φανέλα της Manuela. Για 33η φορά στέφθηκε πρωταθλήτρια η Real Μαδρίτης και ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν και μια επίσκεψη στο δημαρχείο. Εκεί ο Sergio Ramos παρέδωσε τη φανέλα με το νούμερο ένα, στη δήμαρχο της πόλης Manuela Carmena. REUTERS/Paul Hanna

Ήξερες ότι...

Το χαμόγελο στον άνθρωπο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 17 μυών του προσώπου.

 


Ο Κυριάκος Χατζηττοφής γεννήθηκε το 1960 στην κατεχόμενη Λύση και μετά την τουρκική εισβολή, η οικογένεια του εγκαταστάθηκε στη Λεμεσό. Είναι νυμφευμένος με την Ελένη Λάμπρου (από τη Μόρφου) και έχουν δύο γιους.

 

Με υποτροφία της Επιτροπής Υποτροφιών του Υπουργείου Οικονομικών σπούδασε στη Βουλγαρία όπου το 1986 έλαβε τον τίτλοΜSc στη Χημική Μηχανική.

 

Εργάστηκε αρχικά σε ιδιωτικές εταιρείες περισυλλογής και ανακύκλωσης χαρτιού και παραγωγής φυτοφαρμάκων. Το 1989 προσλήφθηκε στη ΛΟΕΛ ως υπεύθυνος παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου. Το 1990 έτυχε μετεκπαίδευσης στην τεχνολογία οινοποίησης κόκκινων κρασιών.

 

Το 1997, εξελέγη δήμαρχος του Δήμου Αγίου Αθανασίου και επανεξελέγη το 2001 και 2006. Από το 1997 μέχρι το 2004 διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Δήμων Κύπρου.Υπήρξε μέλος του Ε.Σ. της ΕΔΟΝ Λεμεσού, της Επιτροπής Πόλης και του Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησηςτου ΑΚΕΛ Λεμεσού. Είναι μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λεμεσού και μέλος της Κ.Ε. και του Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ.

 

Από το 1991 μέχρι το 1996, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αγίου Αθανασίου και μέλος της Σχολικής Εφορείας Λύσης. Είναι μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού-Αμαθούντας, του Συμβούλιου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού και του Πολεοδομικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης χώρων διάθεσης ήΑξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Επαρχίας Λεμεσού.

 

Από το 2004 μέχρι και σήμερα είναι μέλος της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Πόσο επιβαρύνουμε το περιβάλλον με τα πλαστικά απόβλητα; Του Κυριάκου Χατζηττοφή

 

anastasiadis cyprus-thumb-medium

Το ερώτημα αυτό ολοένα θα τίθεται ενώπιον μας όλο και πιο επιτακτικά αφού οι ποσότητες των πλαστικών αποβλήτων τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι μη βιοδιασπώμενα είναι τρομακτικές. 

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
23
Μαΐου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας

Γιορτάζουν : Κανένας

1430
Οι Βουργουνδοί συλλαμβάνουν την Ζαν ντ Αρκ και αργότερα την παραδίδουν στους Άγγλους.
1873
Η πρώτη καρτ-ποστάλ αποστέλλεται από το Σαν Φρανσίσκο.
1878
Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.
1909
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το κοινό μένει άφωνο όταν η αστυνομία παρεμβαίνει και διακόπτει διάλεξη της Έμα Γκόλντμαν, που δηλώνει αναρχική.
1911
Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.
1958
Ο Μάο τσε Τουνγκ ανακοινώνει ότι, η Κίνα αφήνει πίσω της την αγροτική οικονομία για να βαδίσει προς την εκβιομηχάνιση.

Ακολουθήστε μας