YiannisPanagiotou

Ο Γιάννης Παναγιώτου γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1981, σπούδασε στην Αθήνα και στο Λονδίνο, εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, έχει επαγγελματική εμπειρία στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, και είναι πατέρας μίας κόρης ηλικίας 8 χρονών.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού.

Σπούδασε στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, συνέχισε τις σπουδές του στο King's College London του Πανεπιστημίου του Λονδίνου από όπου απέκτησε μεταπτυχιακούς τίτλους στην Εκπαιδευτική Πολιτική (MA) και στην Εκπαιδευτική Έρευνα (MSc), ενώ εξειδικεύθηκε στον τομέα της επαγγελματικής μάθησης και ανάπτυξης (Diploma on Learning & Development) στο Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

Έργάστηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων ως Επιστημονικός Συνεργάτης όπου μέσα από την παρακολούθηση των κοινοβουλευτικών εργασιών, ήταν υπεύθυνος για την μελέτη των κρατικών προυπολογισμών και για την ανάλυση των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών επιπτώσεων του νομοθετικού έργου.

Έργάστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών, στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, ως Λειτουργός Επιμόρφωσης της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης, και ήταν υπεύθυνος για την μαθησιακή υποστήριξη αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση προγραμμάτων, καθώς και για την κατάρτιση στελεχών της Δημόσιας Υπηρεσίας στο αντικείμενο του στρατηγικού προγραμματισμού.

Έργάστηκε στην Ernst & Young (ΕΥ) ως Ανώτερος Διευθυντής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και ως Επικεφαλής του EY Academy of Learning & Development, διαχειρίστηκε μεγάλα έργα στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, λειτούργησε ως σύμβουλος οργανισμών, επιχειρήσεων και κυβερνήσεων, ενώ βραβεύτηκε από την ΕΥ για την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών με το διεθνές βραβείο της Μαθησιακής Καινοτομίας στις συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά ως νέος και ως φοιτητής, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Αθήνας, Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ) και εκπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Φοιτητών (ESU), Πρόεδρος του Μεσογειακού Δικτύου Φοιτητών (MedNet), Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου (ΣΥΝΚ), μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) και Πρόεδρος της Νεολαίας του Δημοκρατικού Κόμματος (ΝΕΔΗΚ).

Load More

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βαλτιμόρη, Μέριλαντ: Η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key αφού ένα πλοίο με κοντέινερ την χτύπησε. Μια ομάδα δυτών προσπαθούσε να εντοπίσει τουλάχιστον επτά άτομα που πιστεύεται ότι έπεσαν στον ποταμό Patapsco ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης. Jim Lo Scalzo/EPA

Ήξερες ότι...

Η εγκληματική οργάνωση Ndrangheta (Ντραγκέτα), που δρα στην Καλαβρία της Ιταλίας, οφείλει το όνομά της στην ελληνική λέξη ανδραγάθημα.

Σήμερα


Πέμπτη
28
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1566
Ιδρύεται η πόλη της Βαλέτα στη Μάλτα από τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη.
1802
Ο Χάινριχ Όλμπερς ανακαλύπτει τον αστεροειδή 2 Παλλάς, τον δεύτερο αστεροειδή που ανακαλύφθηκε ποτέ.
1930
Η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα αλλάζουν το όνομα τους σε Ισταμπούλ και Άνκαρα.
1953
Στο Ισραήλ ο ηγέτης του κόμματος Καντίμα Εχούντ Ολμέρτ κερδίζει τις εκλογές.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy