Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 


ergatoudis

Ο Γιώργος Θωμαϊδης είναι ειδικευόμενος Ψυχίατρος στο Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης.
Σπούδασε Ιατρική στη Θεσσαλονίκη, και παράλληλα με την ειδικότητά του, συμμετέχει σε ερευνητικές εργασίες επάνω στην κοινωνική ψυχιατρική και στην αναζήτηση πρωτότυπων τρόπων προσέγγισης των ψυχικών διεργασιών. Έχει μετάσχει ενεργά στις πολιτικές για την αλλαγή της υπάρχουσας οικονομικής πολιτικής στην Ελλάδα υπέρ των ασθενέστερων ομάδων, με γνώμονα τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Γράφει σε blog και σε έντυπα, για την ελληνική πολιτική και τη συλλογική συμπεριφορά.

 

Τουρκία: Όταν όλοι βλέπουμε εκείνο που μας αρέσει. Του Γιώργου Θωμαΐδη

775555544433332246476478kj0

Το πιο εντυπωσιακό γεγονός σχετικά με τα γεγονότα στην Τουρκία αυτή την εποχή, είναι ότι, στη Δύση, όλες οι πολιτικές παρατάξεις βλέπουν στις τουρκικές εξελίξεις κάτι το οποίο τους αρέσει. 

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
28
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

585 π.Χ.
Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
1934
Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
1952
Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.
1961
Το άρθρο του Πίτερ Μπένενσον "Οι ξεχασμένοι κρατούμενοι" δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα The Observer. Η δημοσίευση του άρθρου θα καθιερωθεί αργότερα ως η ίδρυση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ακολουθήστε μας