Νίκος Τορναρίτης: «Ισχυρά μηνύματα μαζικής και πολύπλευρης στήριξης»


torn eggenia

Ο Νίκος Τορναρίτης ανοίγει επίσημα

την προεκλογική εκστρατεία για την Δημαρχία της Πρωτεύουσας

 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιτελείου του Νίκου Τορναρίτη, με ισχυρά μηνύματα μαζικής κινητοποίησης για την στήριξη της μεγάλης προσπάθειας για την πρόοδο της Λευκωσίας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης ανοίγει επίσημα την αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας του με την οργάνωση ανοιχτής για όλους τους δημότες εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 10.30 στο Εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Ζήνωνος Σώζου στη Λευκωσία.

Ο Νίκος Τορναρίτης θα παρουσιάσει τις 12 προτεραιότητες του δικού του  «Σχεδίου για την Λευκωσία». Με τεκμηριωμένες προτάσεις που διαμορφώθηκαν σε διαβούλευση με την τοπική κοινωνία τους τελευταίους μήνες, θα καταθέσει εφικτές λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες: για την πράσινη Λευκωσία, το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα, την εφαρμογή της μεταρρύθμισης κοκ.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό η πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Κάρογιαν, που στηρίζουν την υποψηφιότητα Τορναρίτη ως επιλογή σύνθεσης και προοπτικής για την Λευκωσία στην κομβική στιγμή της μετεξέλιξης της πρωτεύουσας σε νέο Μητροπολιτικό Δήμο.

Στην εκδήλωση θα έχουν ξεχωριστή παρουσία κι άλλες προσωπικότητες της Λευκωσίας από την πολιτική, την οικονομική, την πολιτιστική, την εικαστική και την κοινωνική δράση.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους στο συμπεριληπτικό περιβάλλον μιας πόλης ανθρώπινης που αγκαλιάζει τους δημότες της.

WhatsApp Image 2024 04 18 at 10.34.02 606f2d2d

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βενετία, Ιταλία: Άνθρωποι διαμαρτύρονται κατά της εισαγωγής ενός συστήματος εγγραφής και της επιβολής τέλους στους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη για μία ημέρα, το οποίο προορίζεται για τη διατήρηση της λιμνοθάλασσας της πόλης. Manuel Silvestri/Reuters

Ήξερες ότι...

Στα Νησιά του Σολομώντα, μέχρι τον 20ό αιώνα, χρησιμοποιούσαν τα δόντια των σκύλων ως νομίσματα.

Σήμερα


Τετάρτη
1
Μαΐου
2024
Εργατική Πρωτομαγιά / Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιορτάζουν :Ιερεμίας, Ισιδώρα, Δώρα, Τάμαρα, Ταμάρα, Φιλόσοφος, Φιλοσοφία, Φιλοσοφή, Σοφός, Σοφία, Σόφη

1886
Πραγματοποιείται γενικά απεργία στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών με αίτημα την επιβολή του οκταώρου στο ωράριο εργασίας.
1930
Ο πλανήτης Πλούτωνας παίρνει επισήμως την ονομασία του
1931
Εγκαινιάζεται το Empire State Building στη Νέα Υόρκη.
1948
Ιδρύεται το κράτος της Βόρειας Κορέας.
1976
O αγωνιστής κατά της χούντας των συνταγματαρχών και βουλευτής της Ένωσης Κέντρου Αλέξανδρος Παναγούλης βρίσκει το θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, επιστρέφοντας στο σπίτι του
1983
Ο Μίκης Θεοδωράκης τιμάται με το βραβείο Λένιν για την ειρήνη.
1994
Ο άσος της Φόρμουλα 1 Άιρτον Σένα σκοτώνεται σε ατύχημα στο Γκραν Πρι της Ίμολα.
2004
Η Κύπρος μαζί με τις Εσθονία, Λεττονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία και Τσεχία εντάσσονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy