Φωτογραφία της ημέρας

kladispaingΙσπανικό κρύο. Το θερμόμετρο να δείχνει μείον 12 βαθμούς Κελσίου και αρκετές περιοχές να βλέπουν χιόνι μετά από δεκαετίες, είναι αντιμέτωπη η Ισπανία. Στην φωτογραφία ένα παγωμένο κλαδί στην Zaragoza. EPA/JAVIER DEBOLLADA

Ήξερες ότι...

Μια έρευνα στις Η.Π.Α. έδειξε πως στα αμερικανικά χρήματα υπήρχαν επικίνδυνα βακτηρίδια, όπως ο σταφυλόκοκκος -σε ποσοστό 18% στα νομίσματα και 7% στα χαρτονομίσματα.

 


Ο Δήμος Ιωακείμ γεννήθηκε στην Λεμεσό το 1988, σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφοιτώντας το 2013 και συνέχισε τις σπουδές του στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μεταπτυχιακό στην Γεωφυσική, όπου και τώρα εργάζεται. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δ.Κ.Κ.Φ. Αγώνας Θεσσαλονίκης, γραφείο τύπου της Δ.Κ.Κ.Φ. Αγώνας Η.Β. και μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΕΚ Θεσσαλονίκης

 

Η πολιτική επανάσταση των «απολιτίκ». Του Δήμου Ιωακείμ

 

greekoxi5 Ιουλίου 2015.

Το 61,31 % των ψηφοφόρων, ήτοι 3.558.450 πολίτες εξέφρασαν το ισχυρό «ΟΧΙ» στο ιστορικό δημοψήφισμα, μέσα μάλιστα σε ένα σκηνικό οικονομικής ασφυξίας, λυσσασμένης προπαγάνδας της εντός και εκτός συνόρων διαπλοκής και το αντιδημοκρατικό τελεσίγραφο (''game is over'') της Ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας.

  Περισσότερα...

 

Εδώ Westminster: Η μετάβαση της Γηραιάς Αλβιώνας στον πολυκομματισμό. Του Δήμου Ιωακείμ

 

ukelectoomΟδεύουμε αισίως προς την 7η Μαΐου και τις κρίσιμες γενικές εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου δικαίως χαρακτηρίζονται οι πιο αμφίρροπες από το 1970 σύμφωνα με όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το Εργατικό και το Συντηρητικό κόμμα να εναλλάσσονται οριακά στην πρώτη θέση, πέριξ του 33%, με την προοπτική αυτοδυναμίας να είναι σχεδόν απίθανη και για τους δύο. 

  Περισσότερα...

 

Σοσιαλδημοκρατία, αναστήσου.. και δώσε ξανά λύσεις. Του Δήμου Ιωακείμ

 

Turkey008 GasFlare151 χρόνια (23 Μαΐου του 1863) συμπληρώνονται φέτος από την ίδρυση της «Γενικής Εργατικής Ένωσης» στη Λειψία, ο πρόδρομος του SPD (Γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα), του πρώτου μαζικού εργατικού κόμματος εξουσίας στην Ευρώπη. 

  Περισσότερα...

 

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τετάρτη
25
Ιανουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

1835
Αρχίζει η ισχύς του Οργανισμού των Δικαστηρίων (εκδόθηκε ως νόμος το 1834).
1935
Ο ποιητής Ανδρέας Εμπειρίκος δίνει μία ιστορικά σημαντική διάλεξη «Περί συρρεαλισμού» στη Λέσχη Καλλιτεχνών, εισάγοντας ουσιαστικά τον υπερρεαλισμό στον ελληνικό χώρο.
1938
Μονογράφεται η τελική συμφωνία μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της γερμανικής εταιρείας Telefunken για την εγκατάσταση Ραδιοφωνικού Σταθμού στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.
1947
Ο Κωνσταντίνος Τσαλδάρης αναλαμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας.
1949
Λαμβάνει χώρα η πρώτη τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων Έμμυ

Ακολουθήστε μας