Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 

Το δικηγορικό γραφείο Στέλιος Αμερικάνος & Σια ΔΕΠΕ νομικός σύμβουλος στην εξαγορά ξενοδοχείων

stelios americanos

Το δικηγορικό γραφείο Στέλιος Αμερικάνος & Σια ΔΕΠΕ ενήργησε ως νομικός σύμβουλος στην εξαγορά των ξενοδοχείων Cypria Maris, Cypria Bay και Laura, της Πάφου, από την Ισραηλινή κοινοπραξία Fattal και Issta.

H Στέλιος Αμερικάνος & Σια ΔΕΠΕ ενήργησε εκ μέρους των Ισραηλινών ομίλων Fattal και Issta που είναι μεταξύ των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών και τουριστικών οργανισμών του Ισραήλ, στην εξαγορά των πιο πάνω ξενοδοχείων. Η εξαγορά εντάσσεται στην στρατηγική επέκτασης στην Ευρώπη των δύο ως άνω ομίλων.

Ο Όμιλος Ιssta θα είναι υπεύθυνος για την διαφήμιση και πώληση πακέτων διακοπών για τα πιο πάνω ξενοδοχεία σε Ισραηλινούς ενώ η Fattal θα αναλάβει την διαχείριση των ξενοδοχείων.  Issta και ΤUS Airways θα λειτουργήσουν τουλάχιστο 4 πτήσεις την εβδομάδα από το Ισραήλ στην Πάφο επιπλέον των πτήσεων στην Πάφο από το αεροδρόμιο Ben Gurion.  Το σύνολο του τιμήματος καταβλήθηκε από κεφάλαια του εξωτερικού με παράλληλη εξόφληση των τραπεζικών δανείων των ξενοδοχείων.

H Στέλιος Αμερικάνος & Σια ΔΕΠΕ ανέλαβε τον νομικό έλεγχο (legal due diligence) των ξενοδοχείων και την σύνταξη των σχετικών εγγράφων εξαγοράς και τραπεζικών διευκολύνσεων.  Η εξαγορά συντελέστηκε εντός αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων με όλα τα μέρη να δηλώνουν την πλήρη ικανοποίηση και ευαρέσκεια τους.

Η σχετική εξαγορά είναι ενδεικτική των δυνατοτήτων, εμπειριών αλλά και του πελατολογίου του δικηγορικού γραφείου Στέλιος Αμερικάνος & Σια ΔΕΠΕ.  

Το δικηγορικό γραφείο Στέλιος Αμερικάνος & Σια ΔΕΠΕ νομικός σύμβουλος στην εξαγορά ξενοδοχείων

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Παρασκευή
26
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν :Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία, Βηθεσδά

1805
Στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου ο Ναπολέων Βοναπάρτης στέφεται βασιλιάς της Ιταλίας.
1928
Το συνέδριο της FIFA εγκρίνει την πρόταση για διοργάνωση παγκόσμιου κυπέλλου ποδοσφαίρου.
1940
Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

Ακολουθήστε μας