Φωτογραφία της ημέρας

tayiiippp 

Τα ταμπούρλα. Παραδοσιακοί μουσικοί χτυπούν τα τύμπανα καλώντας τους πιστούς για το Ιφτάρ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κάλεσμα ήταν στο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας και ο Τayyip Erdogan κατέφτασε για το γεύμα.Yasin Bulbul/Presidential Palace/Handout via REUTERS

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου, του ηλιακού μας συστήματος είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη.

 

Laiko Cosmos: Συνεργασία με Bacardi και William Grant & Sons.

laikocosmosIN1

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η DHL Express πιστοποιείται ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως από το Top Employer Institute

 

H Laiko Cosmos Trading ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Bacardi Limited και William Grant & Sons, δύο από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες στην αγορά των αλκοολούχων ποτών. Και οι δύο εταιρείες κατέχουν μάρκες με μακρά ιστορία, υψηλή αναγνωρισιμότητα, απαράμιλλη ποιότητα προϊόντων και κορυφαίες πωλήσεις στην αγορά των premium αλκοολούχων ποτών. Η συμφωνία αφορά την αποκλειστική διανομή και προώθηση των μαρκών των δύο εταιρειών στην Κυπριακή αγορά.

Το portfolio της Bacardi περιλαμβάνει περισσότερα από 200 brands παγκοσμίως σε όλες τις  κατηγορίες και μεταξύ άλλων τα υψηλής αναγνωρισιμότητας, εικόνας και πωλήσεων Bacardi, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewar’s, Aberfeldy και Martini.

Αντίστοιχα πολύ γνωστά, επιτυχημένα αλλά και ταχέως αναπτυσσόμενα σε παγκόσμιο επίπεδο brands περιλαμβάνει το portfolio της William Grant & Sons με το Glenfiddich, Grant’s, The Balvenie, Hendrick’s, Monkey Shoulder, Tullamore D.E.W.

Ο Βασίλης Πετρίδης, CEO της Laiko Cosmos Trading, δήλωσε σχετικά: “Eίμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις δύο νέες συνεργασίες και τη προσθήκη τόσο ισχυρών brands  που θα συμπληρώσουν και αναπτύξουν το υπάρχον portfolio της εταιρείας, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των καναλιών διανομής και φυσικά των καταναλωτών. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι στρατηγικής σημασίας συνεργασίες θα φέρουν όλα τα νέα προϊόντα σε κάθε ένα σημείο από τα 4.000 και πλέον που καλύπτει το δίκτυό μας και είμαστε αποφασισμένοι να επενδύσουμε για την περαιτέρω ανάπτυξή τους στην Κυπριακή αγορά, όπως ιστορικά έχουμε επιτύχει με όλα τα brands μας.”  

Η διανομή των νέων brands της Laiko Cosmos Trading έχει ήδη ξεκινήσει με επιτυχία σε όλα τα κανάλια και τύπους καταστημάτων της αγοράς.

Laiko Cosmos: Συνεργασία με Bacardi και William Grant & Sons.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Πέμπτη
22
Ιουνίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Σκαραβαίου

Γιορτάζουν : Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

1824
Αιγυπτιακά στρατεύματα αποβιβάζονται στα Ψαρά για να καταστείλουν την επανάσταση, τα γεγονότα έμειναν στην Ιστορία ως Καταστροφή των Ψαρών
1940
Υπογράφεται η συνθηκολόγηση της Γαλλίας με τη Γερμανία, που την θέτει υπό κατοχή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
1941
Ξεκινάει η Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα, η εισβολή του γερμανικού στρατού στη Σοβιετική Ένωση.

Ακολουθήστε μας