Φωτογραφία της ημέρας

manuelamadrid 

Η φανέλα της Manuela. Για 33η φορά στέφθηκε πρωταθλήτρια η Real Μαδρίτης και ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν και μια επίσκεψη στο δημαρχείο. Εκεί ο Sergio Ramos παρέδωσε τη φανέλα με το νούμερο ένα, στη δήμαρχο της πόλης Manuela Carmena. REUTERS/Paul Hanna

Ήξερες ότι...

Το χαμόγελο στον άνθρωπο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 17 μυών του προσώπου.

 

Laiko Cosmos: Συνεργασία με Bacardi και William Grant & Sons.

laikocosmosIN1

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η DHL Express πιστοποιείται ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως από το Top Employer Institute

 

H Laiko Cosmos Trading ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Bacardi Limited και William Grant & Sons, δύο από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες στην αγορά των αλκοολούχων ποτών. Και οι δύο εταιρείες κατέχουν μάρκες με μακρά ιστορία, υψηλή αναγνωρισιμότητα, απαράμιλλη ποιότητα προϊόντων και κορυφαίες πωλήσεις στην αγορά των premium αλκοολούχων ποτών. Η συμφωνία αφορά την αποκλειστική διανομή και προώθηση των μαρκών των δύο εταιρειών στην Κυπριακή αγορά.

Το portfolio της Bacardi περιλαμβάνει περισσότερα από 200 brands παγκοσμίως σε όλες τις  κατηγορίες και μεταξύ άλλων τα υψηλής αναγνωρισιμότητας, εικόνας και πωλήσεων Bacardi, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewar’s, Aberfeldy και Martini.

Αντίστοιχα πολύ γνωστά, επιτυχημένα αλλά και ταχέως αναπτυσσόμενα σε παγκόσμιο επίπεδο brands περιλαμβάνει το portfolio της William Grant & Sons με το Glenfiddich, Grant’s, The Balvenie, Hendrick’s, Monkey Shoulder, Tullamore D.E.W.

Ο Βασίλης Πετρίδης, CEO της Laiko Cosmos Trading, δήλωσε σχετικά: “Eίμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις δύο νέες συνεργασίες και τη προσθήκη τόσο ισχυρών brands  που θα συμπληρώσουν και αναπτύξουν το υπάρχον portfolio της εταιρείας, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των καναλιών διανομής και φυσικά των καταναλωτών. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι στρατηγικής σημασίας συνεργασίες θα φέρουν όλα τα νέα προϊόντα σε κάθε ένα σημείο από τα 4.000 και πλέον που καλύπτει το δίκτυό μας και είμαστε αποφασισμένοι να επενδύσουμε για την περαιτέρω ανάπτυξή τους στην Κυπριακή αγορά, όπως ιστορικά έχουμε επιτύχει με όλα τα brands μας.”  

Η διανομή των νέων brands της Laiko Cosmos Trading έχει ήδη ξεκινήσει με επιτυχία σε όλα τα κανάλια και τύπους καταστημάτων της αγοράς.

Laiko Cosmos: Συνεργασία με Bacardi και William Grant & Sons.

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
23
Μαΐου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας

Γιορτάζουν : Κανένας

1430
Οι Βουργουνδοί συλλαμβάνουν την Ζαν ντ Αρκ και αργότερα την παραδίδουν στους Άγγλους.
1873
Η πρώτη καρτ-ποστάλ αποστέλλεται από το Σαν Φρανσίσκο.
1878
Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.
1909
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το κοινό μένει άφωνο όταν η αστυνομία παρεμβαίνει και διακόπτει διάλεξη της Έμα Γκόλντμαν, που δηλώνει αναρχική.
1911
Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.
1958
Ο Μάο τσε Τουνγκ ανακοινώνει ότι, η Κίνα αφήνει πίσω της την αγροτική οικονομία για να βαδίσει προς την εκβιομηχάνιση.

Ακολουθήστε μας