Φωτογραφία της ημέρας

manuelamadrid 

Η φανέλα της Manuela. Για 33η φορά στέφθηκε πρωταθλήτρια η Real Μαδρίτης και ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν και μια επίσκεψη στο δημαρχείο. Εκεί ο Sergio Ramos παρέδωσε τη φανέλα με το νούμερο ένα, στη δήμαρχο της πόλης Manuela Carmena. REUTERS/Paul Hanna

Ήξερες ότι...

Το χαμόγελο στον άνθρωπο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 17 μυών του προσώπου.

 

Η DHL κορυφαίος εργοδότης για ακόμα μια φορά

top employer global 2017

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η DHL Express πιστοποιείται ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως από το Top Employer Institute

 

Η DHL Express, ο διακεκριμένος διεθνής πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφορών, έχει πιστοποιηθεί ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η DHL Express, η οποία αξιολογήθηκε σε 59 χώρες, σε όλες τις ηπείρους, είναι μια από τις μόλις 10 εταιρίες που έχουν λάβει την αξιόπιστη πιστοποίηση Top Employer Global. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η DHL ήταν και πάλι η μοναδική εταιρία που έλαβε την αναγνώριση αυτή σε κάθε ήπειρο. Η πιστοποίηση Top Employer δημιουργήθηκε με σκοπό την αναγνώριση των εταιριών από όλο τον κόσμο, που προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζομένους ώστε να αναπτυχθούν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Το πρόγραμμα διεξάγεται από το Top Employer Institute, μια διεθνή εταιρία πιστοποίησης, η οποία εντοπίζει τους κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως για περισσότερα από 25 χρόνια.

«Είναι μεγάλο επίτευγμα και τιμή για εμάς να λαμβάνουμε την πιστοποίηση Top Employer Global για τρίτη συνεχόμενη χρονιά» δήλωσε ο Ken Allen, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express. «Η παροχή κινήτρων και η καλή συνεργασία μεταξύ των ατόμων μας είναι η βάση της επιτυχίας μας. Το πάθος, η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουν οι 90.000 εργαζόμενοι μας σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές, συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρίας. Γνωρίζουμε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η επιτυχία και η ηγετική μας θέση στην αγορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την αφοσίωση των ανθρώπων μας και γι 'αυτό έχουμε υποχρέωση να διασφαλίσουμε ότι η DHL Express αποτελεί ένα περιβάλλον που απολαμβάνουν να είναι μέρος του. Η πιστοποίηση Top Employer Global αποτελεί την αναγνώριση ακριβώς αυτών των προσπαθειών μας, ενώ παράλληλα μας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε την κουλτούρα του νικητή που χαρακτηρίζει την DHL Express».

Η DHL Express έλαβε την πιστοποίηση σε 59 χώρες, 16 περισσότερες από το 2016 δηλαδή, αποδεικνύοντας ότι όντως είναι η πιο «διεθνής εταιρία σε όλο τον κόσμο». Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εταιρία σημείωσε πολύ καλά αποτελέσματα στα κριτήρια ένταξης νέων υπαλλήλων το 2017.

«Αυτή είναι μια επιβεβαίωση της πελατοκεντρικής κουλτούρας καθώς και του πάθους που μας χαρακτηρίζει με σκοπό να προσελκύουμε, να διατηρούμε και να αναπτύσσουμε τα άτομα με κίνητρα στην εταιρία μας» δήλωσε η Regine Buettner, Executive Vice President, HR Global & Europe, της DHL Express. «Οι άνθρωποι μας είναι ζωτικής σημασίας, αφού αυτοί είναι που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Οι άνθρωποι μας θα είναι πάντα η προτεραιότητα μας και θα εργαζόμαστε συνεχώς για να είμαστε ο εργοδότης που προτιμούν».

Κάθε χρόνο, το Top Employer Institute αξιολογεί τις καλύτερες πρακτικές HR σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι εταιρίες αξιολογούνται ανάλογα με τα επιτεύγματα τους στους βασικούς τομείς ανάπτυξης ηγεσίας, διαχείρισης απόδοσης, διαχείρισης καριέρας και ανέλιξης, αποζημιώσεων και ωφελημάτων, προγραμματισμού εργατικού δυναμικού, στρατηγικής ταλέντων, ένταξης νέων υπαλλήλων, εκπαίδευσης, ανάπτυξης και κουλτούρας. 

Η DHL κορυφαίος εργοδότης για ακόμα μια φορά

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
23
Μαΐου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας

Γιορτάζουν : Κανένας

1430
Οι Βουργουνδοί συλλαμβάνουν την Ζαν ντ Αρκ και αργότερα την παραδίδουν στους Άγγλους.
1873
Η πρώτη καρτ-ποστάλ αποστέλλεται από το Σαν Φρανσίσκο.
1878
Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.
1909
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το κοινό μένει άφωνο όταν η αστυνομία παρεμβαίνει και διακόπτει διάλεξη της Έμα Γκόλντμαν, που δηλώνει αναρχική.
1911
Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.
1958
Ο Μάο τσε Τουνγκ ανακοινώνει ότι, η Κίνα αφήνει πίσω της την αγροτική οικονομία για να βαδίσει προς την εκβιομηχάνιση.

Ακολουθήστε μας