Φωτογραφία της ημέρας

manuelamadrid 

Η φανέλα της Manuela. Για 33η φορά στέφθηκε πρωταθλήτρια η Real Μαδρίτης και ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν και μια επίσκεψη στο δημαρχείο. Εκεί ο Sergio Ramos παρέδωσε τη φανέλα με το νούμερο ένα, στη δήμαρχο της πόλης Manuela Carmena. REUTERS/Paul Hanna

Ήξερες ότι...

Το χαμόγελο στον άνθρωπο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 17 μυών του προσώπου.

 

Επίσημη ανακοίνωση της Cablenet για τα τελευταία προβλήματα, με την υπογραφή Νικόλα Σιακόλα

cablenet log

Αυτούσια η ανακοίνωση:

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ CABLENET ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ

Τις τελευταίες μέρες το δίκτυο μας έχει υποστεί κάποιες τεχνικές δυσκολίες που οδήγησαν σε διακοπή των υπηρεσιών μας. Θα ήθελα να απολογηθώ ειλικρινά για την ταλαιπωρία που αυτό έχει προκαλέσει στους συνδρομητές μας.

 

Τι συνέβη

Το δίκτυο μας υπέστη μία περίπτωση Distributed Denial of Service ή DDOS. Αυτή είναι μία κατάσταση όπου πολλαπλές ταυτόχρονες εξωτερικές συνδέσεις καθοδηγούνται προς το δίκτυο, κάτι που οδηγεί σε υπερφόρτωση του δικτύου με αποτέλεσμα τη διακοπή της λειτουργίας των υπηρεσιών. Τα περιστατικά αυτά είναι κάτι που πολλοί παροχείς αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε υποστεί τέτοιου είδους περιστατικό σε τόσο ευρεία κλίμακα.

Θα ήθελα να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας του δικτύου ή απώλεια πληροφοριών με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Τι κάναμε

Το τεχνικό μας προσωπικό αντέδρασε άμεσα, δουλεύοντας εντατικά σε συνεργασία με τους διεθνείς μας συνεργάτες και κατάφεραν να αποκαταστήσουν πλήρως τη λειτουργία του δικτύου. Δεν σταματήσαμε όμως εδώ, αλλά εγκαταστήσαμε επίσης αυτόματη προληπτική προστασία στο δίκτυο για την αποφυγή παρομοίων περιστατικών στο μέλλον. Τα συστήματα αυτά προστατεύουν τώρα τόσο το δικό μας δίκτυο, αλλά και όλους τους συνδρομητές μας.

 

Πως συνεχίζουμε

Γνωρίζουμε ότι οι συνδρομητές μας είναι πολύ απαιτητικοί και γι’ αυτόν τον λόγο εργαζόμαστε πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια για να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις προσδοκίες τους. Δεν είναι άρα καθόλου τυχαίο που προσφέρουμε τις πιο γρήγορες ταχύτητες στην αγορά στην καλύτερη δυνατή αξία. Τα τελευταία 10 χρόνια το δίκτυο της Cablenet δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε σημαντική διακοπή υπηρεσιών.

Αλλά δεν εφησυχαζόμαστε και θα συνεχίσουμε με την επιτάχυνση της αναβάθμισης των κεντρικών μας δικτύων, μία διαδικασία που είχε ήδη αρχίσει, με εξοπλισμό επόμενης γενιάς. Θα προσθέσουμε επίσης περισσότερο στην προληπτική προστασία που έχουμε ήδη εφαρμόσει μαζί με τους διεθνείς μας συνεργάτες.

 

Η υπόσχεση μας στους συνδρομητές μας

Θεωρούμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε και την εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας ως υψίστης σημασίας και είμαστε δεσμευμένοι στο να προσφέρουμε το καλύτερο στους συνδρομητές μας. Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόηση τους για το θέμα που προέκυψε.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω προσωπικά ότι, όλοι μας εδώ στην Cablenet, θα είμαστε όπως πάντοτε κοντά στους συνδρομητές μας, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Νικόλας Σιακόλας

Διευθύνων Σύμβουλος

Cablenet Communication Systems Ltd

Επίσημη ανακοίνωση της Cablenet για τα τελευταία προβλήματα, με την υπογραφή Νικόλα Σιακόλα

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
23
Μαΐου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας

Γιορτάζουν : Κανένας

1430
Οι Βουργουνδοί συλλαμβάνουν την Ζαν ντ Αρκ και αργότερα την παραδίδουν στους Άγγλους.
1873
Η πρώτη καρτ-ποστάλ αποστέλλεται από το Σαν Φρανσίσκο.
1878
Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.
1909
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το κοινό μένει άφωνο όταν η αστυνομία παρεμβαίνει και διακόπτει διάλεξη της Έμα Γκόλντμαν, που δηλώνει αναρχική.
1911
Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.
1958
Ο Μάο τσε Τουνγκ ανακοινώνει ότι, η Κίνα αφήνει πίσω της την αγροτική οικονομία για να βαδίσει προς την εκβιομηχάνιση.

Ακολουθήστε μας