Φωτογραφία της ημέρας

manuelamadrid 

Η φανέλα της Manuela. Για 33η φορά στέφθηκε πρωταθλήτρια η Real Μαδρίτης και ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν και μια επίσκεψη στο δημαρχείο. Εκεί ο Sergio Ramos παρέδωσε τη φανέλα με το νούμερο ένα, στη δήμαρχο της πόλης Manuela Carmena. REUTERS/Paul Hanna

Ήξερες ότι...

Το χαμόγελο στον άνθρωπο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 17 μυών του προσώπου.

 

Μια μέρα γεμάτη γεύσεις και αρώματα, με την ευγενική χορηγία των Υπεραγορών Παπαντωνίου

papant

Μία ξεχωριστή γιορτινή μέρα γεμάτη γεύσεις και αρώματα, με την ευγενική χορηγία των Υπεραγορών Παπαντωνίου, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν όσοι παρευρέθηκαν στην Τεχνική Σχολή Πάφου στις 28 Απριλίου.

Μαθητές διαφόρων χωρών, του Κλάδου Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Τεχνών της Τεχνικής Σχολής Πάφου, παρουσίασαν τις δικές τους ιστορίες κουζίνας και γαστρονομικής κουλτούρας , μοιράστηκαν συνταγές και βιώματα, και πρόσφεραν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε όσους έδωσαν το παρών τους.

Με το σύνθημα «Γεφυρώνοντας γεύσεις - Ανταλλάσοντας Συνταγές», μέσα από την μαγειρική, αναδύθηκαν οι παραδόσεις και οι ιδιαιτερότητες της κουζίνας κάθε λαού, που απογείωσαν τις αισθήσεις των παρευρισκομένων, ταξιδεύοντάς τους γευστικά στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό!

Στο χώρο του σχολείου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έκθεση φωτογραφίας και να αποκτήσουν την ειδική έκδοση με τις συνταγές μαγειρικής που παρουσιάστηκαν.


Οι υπεραγορές Παπαντωνίου, πάντα με γνώμονα το σεβασμό προς τον άνθρωπο και τον πολιτισμό, στηρίζουν και προσφέρουν πρόθυμα στην κοινωνία της Κύπρου. 

 Μια μέρα γεμάτη γεύσεις και αρώματα, με την ευγενική χορηγία των Υπεραγορών Παπαντωνίου

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
23
Μαΐου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας

Γιορτάζουν : Κανένας

1430
Οι Βουργουνδοί συλλαμβάνουν την Ζαν ντ Αρκ και αργότερα την παραδίδουν στους Άγγλους.
1873
Η πρώτη καρτ-ποστάλ αποστέλλεται από το Σαν Φρανσίσκο.
1878
Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.
1909
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το κοινό μένει άφωνο όταν η αστυνομία παρεμβαίνει και διακόπτει διάλεξη της Έμα Γκόλντμαν, που δηλώνει αναρχική.
1911
Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.
1958
Ο Μάο τσε Τουνγκ ανακοινώνει ότι, η Κίνα αφήνει πίσω της την αγροτική οικονομία για να βαδίσει προς την εκβιομηχάνιση.

Ακολουθήστε μας