Φωτογραφία της ημέρας

tayiiippp 

Τα ταμπούρλα. Παραδοσιακοί μουσικοί χτυπούν τα τύμπανα καλώντας τους πιστούς για το Ιφτάρ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κάλεσμα ήταν στο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας και ο Τayyip Erdogan κατέφτασε για το γεύμα.Yasin Bulbul/Presidential Palace/Handout via REUTERS

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου, του ηλιακού μας συστήματος είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη.

 

Μια μέρα γεμάτη γεύσεις και αρώματα, με την ευγενική χορηγία των Υπεραγορών Παπαντωνίου

papant

Μία ξεχωριστή γιορτινή μέρα γεμάτη γεύσεις και αρώματα, με την ευγενική χορηγία των Υπεραγορών Παπαντωνίου, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν όσοι παρευρέθηκαν στην Τεχνική Σχολή Πάφου στις 28 Απριλίου.

Μαθητές διαφόρων χωρών, του Κλάδου Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Τεχνών της Τεχνικής Σχολής Πάφου, παρουσίασαν τις δικές τους ιστορίες κουζίνας και γαστρονομικής κουλτούρας , μοιράστηκαν συνταγές και βιώματα, και πρόσφεραν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε όσους έδωσαν το παρών τους.

Με το σύνθημα «Γεφυρώνοντας γεύσεις - Ανταλλάσοντας Συνταγές», μέσα από την μαγειρική, αναδύθηκαν οι παραδόσεις και οι ιδιαιτερότητες της κουζίνας κάθε λαού, που απογείωσαν τις αισθήσεις των παρευρισκομένων, ταξιδεύοντάς τους γευστικά στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό!

Στο χώρο του σχολείου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έκθεση φωτογραφίας και να αποκτήσουν την ειδική έκδοση με τις συνταγές μαγειρικής που παρουσιάστηκαν.


Οι υπεραγορές Παπαντωνίου, πάντα με γνώμονα το σεβασμό προς τον άνθρωπο και τον πολιτισμό, στηρίζουν και προσφέρουν πρόθυμα στην κοινωνία της Κύπρου. 

 Μια μέρα γεμάτη γεύσεις και αρώματα, με την ευγενική χορηγία των Υπεραγορών Παπαντωνίου

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Πέμπτη
22
Ιουνίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Σκαραβαίου

Γιορτάζουν : Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

1824
Αιγυπτιακά στρατεύματα αποβιβάζονται στα Ψαρά για να καταστείλουν την επανάσταση, τα γεγονότα έμειναν στην Ιστορία ως Καταστροφή των Ψαρών
1940
Υπογράφεται η συνθηκολόγηση της Γαλλίας με τη Γερμανία, που την θέτει υπό κατοχή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
1941
Ξεκινάει η Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα, η εισβολή του γερμανικού στρατού στη Σοβιετική Ένωση.

Ακολουθήστε μας