Φωτογραφία της ημέρας

manuelamadrid 

Η φανέλα της Manuela. Για 33η φορά στέφθηκε πρωταθλήτρια η Real Μαδρίτης και ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν και μια επίσκεψη στο δημαρχείο. Εκεί ο Sergio Ramos παρέδωσε τη φανέλα με το νούμερο ένα, στη δήμαρχο της πόλης Manuela Carmena. REUTERS/Paul Hanna

Ήξερες ότι...

Το χαμόγελο στον άνθρωπο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 17 μυών του προσώπου.

 

Αναγνώριση διεθνούς εμβέλειας για το Limassol Del Mar από την «The Sunday Times»

Limassol Del Mar overview 2LR

Ανάμεσα στα μεγάλα έργα παγκοσμίως κατατάσσεται το έργο Limassol Del Mar, σύμφωνα με σχετικό άρθρο της εφημερίδας «The Sunday Times», θέτοντας την Κύπρο στο χάρτη των μεγάλων αναπτυξιακών έργων διεθνούς εμβέλειας.

 Στο δημοσίευμα της, με τίτλο «Έργα ανά το παγκόσμιο με διαχρονική αξία», η γνωστή εφημερίδα συγκαταλέγει το Limassol Del Mar ανάμεσα στα πιο σημαντικά έργα, ανά τον κόσμο.

 Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους αρχιτέκτονες του έργου, Benoy, οι οποίοι είναι και οι σχεδιαστές του Battersea Power Station στο Λονδίνο, η δημοσιογράφος της The Sunday Times- Emma Well,-  χαρακτηρίζει την αρχιτεκτονική του Limassol Del Mar ως  μοντέρνα και  καινοτόμα. Σε αυτή την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αποδίδεται πρωτίστως η τεράστια επιτυχία του έργου σε ζήτηση και πωλήσεις, πάντα σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, την ποιότητα, τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται και τις ανταγωνιστικές τιμές, δεδομένα που το καθιστούν ιδανικό για κάθε δυνητικό ιδιοκτήτη.

Η επιτυχία των πωλήσεων των πολυτελών διαμερισμάτων στα κτίρια Α & Β έχει κορυφωθεί, αφού τον τελευταίο μήνα η διαθεσιμότητα διαμερισμάτων έχει σχεδόν εξαντληθεί, ενώ για τα διαμερίσματα που βρίσκονται στο κτίριο Γ υπάρχει ήδη λίστα αναμονής.

Το κτίριο Γ, το οποίο είναι και το ψηλότερο, αφού φτάνει και τους 27 ορόφους, πρόκειται πολύ σύντομα να διατεθεί στην αγορά. Παρά το ότι η διάθεση των διαμερισμάτων στο κτίριο Γ είχε αρχικά προγραμματιστεί για πολύ αργότερα, η αυξημένη ζήτηση αναμένεται να κινήσει τα νήματα για την άμεση διάθεσή τους προς πώληση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το κτίριο Γ και τη δεύτερη φάση του έργου θα δοθούν στη δημοσιότητα πολύ σύντομα.

https://www.thetimes.co.uk/edition/home/global-homes-to-lust-after-bctm9lr5p

Αναγνώριση διεθνούς εμβέλειας για το Limassol Del Mar από την «The Sunday Times»

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
23
Μαΐου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας

Γιορτάζουν : Κανένας

1430
Οι Βουργουνδοί συλλαμβάνουν την Ζαν ντ Αρκ και αργότερα την παραδίδουν στους Άγγλους.
1873
Η πρώτη καρτ-ποστάλ αποστέλλεται από το Σαν Φρανσίσκο.
1878
Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.
1909
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το κοινό μένει άφωνο όταν η αστυνομία παρεμβαίνει και διακόπτει διάλεξη της Έμα Γκόλντμαν, που δηλώνει αναρχική.
1911
Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.
1958
Ο Μάο τσε Τουνγκ ανακοινώνει ότι, η Κίνα αφήνει πίσω της την αγροτική οικονομία για να βαδίσει προς την εκβιομηχάνιση.

Ακολουθήστε μας